ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 7:15:44π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
09
Ιουνίου

Ο καταστροφικός γάμος της Whitney Ηouston με τον Bobby Brown γίνεται ταινία

Κατηγορία Σινεμά

Δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Whitney Houston, η Angela Bassett στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο αναλαμβάνει να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη, την ζωή της θρυλικής τραγουδίστριας.

Η Houston που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της τον Φεβρουάριο του 2012, έμεινε στην ιστορία ως η πιο πολυβραβευμένη και εμπορικότερη Αμερικανίδα τραγουδίστρια όλων των εποχών -είχε κερδίσει συνολικά 415 βραβεία (Emmy, Grammy, Billboard Music Awards και American Music Awards)- που όμως νικήθηκε από τις ανασφάλειες της και τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Συναισθηματικά εξαρτημένη από τον σύζυγό της Bobby Brown, που σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ήταν ο άνθρωπος που την έβαλε στα ναρκωτικά, η Αμερικανίδα ντίβα παρά τις προσπάθειες της να απεξαρτηθεί, είχε μπει δύο φορές σε κλινική αποτοξίνωσης, τελικά δεν τα κατάφερε.


Σύμφωνα με το protothema.gr, ο κινηματογραφικός φακός της Basset εστιάζει στην σχέση της Whitney Houston με το «κακό παιδί» της soul, Bobby Basset, από την πρώτη τους γνωριμία το 1989, και διατρέχει τον ταραχώδη γάμο τους το 1992 μέχρι το πολύκροτο διαζύγιο τους το 2007. Δύο χρόνια μετά την έκδοση του διαζυγίου, το 2009, η 46χρονη τότε Whitney Houston είχε πει στην Oprah Winfrey : «Ο Bobby ήταν το ναρκωτικό μου. Δεν έκανα τίποτα χωρίς αυτόν. Δεν μπορούσα μακριά του. Ήμαστε εγω και εκείνος, και ήμαστε συνεργάτες. Εγώ και εκείνος, και ό,τι κάναμε, το κάναμε μαζί. Οτιδήποτε και αν ήταν αυτό, το κάναμε μαζί». Μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Bobbi Christina το 1993, την χρονιά που η Whitney είχε κατηγορήσει δημόσια τον Bobby για ξυλοδαρμό.


Τον ρόλο της Αμερικανίδας ντίβας στην ταινία «Whitney Houston» θα ενσαρκώσει το μοντέλο και ηθοποιός Yaya DaCosta. Η 31χρονη DaCosta είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση στο «America's Next Top Model 3» και είχε κάνει μικρές συμμετοχές σε σειρές.

 

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Shem Bitterman και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Larry Sanitsky. «Νιώθω μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω να πω την ιστορία της Whitney και του Bobby» δήλωσε η σκηνοθέτις Angela Bassett.

 

Αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι έντεκα μήνες μετά τον θάνατο της Houston ο πρώην άντρας της Bobby Brown παντρεύτηκε στη Χαβάη την τραγουδίστρια Alicia Etheridge. Ερωτηματικά άφησε και η πρόωρη αποχώρηση του Brown από την κηδεία της Houston.

Πηγή:parapolitika.gr

Διαβάστηκε 305 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα