ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:01:09μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
04
Ιανουαρίου

Περιπέτεια στο Αιγαίο: Ελληνική ταινία διεθνούς παραγωγής

Κατηγορία Σινεμά

Στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, οι ξέγνοιαστες διακοπές μιας οικογένειας εξελίσσονται απρόσμενα σε ένα περιπετειώδες κυνήγι θησαυρού που θα φέρει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά και θα γεννήσει ένα νέο έρωτα.

Μια διασκεδαστική περιπέτεια με πλειάδα γνωστών Ελλήνων ηθοποιών, δοσμένη με χιούμορ, από τον καταξιωμένο Φινλανδό σκηνοθέτη Taavi Vartia.

 

Η Περιπέτεια στο Αιγαίο είναι ​μια ​ ​ελληνική ταινία διεθνούς συμπαραγωγής, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο Jarkko Hentula και η φινλανδική εταιρεία παραγωγής Yellow Group, σε συμπαραγωγή με την Λιλέτ Μπόταση και την ελληνική εταιρεία παραγωγής Inkas Films. Η ταινία πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή με τον ΟΤΕ ΤV και με την επιδότηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) και του Φινλανδικού Κέντρου Κινηματογράφου (F.F.F.), και την υποστήριξη του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω - Νισύρου.

 

Το δημοφιλές ελληνικό καστ αποτελούν η Ιφιγένεια Τζόλα, που έχει π​ρωταγωνιστήσει​ στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Το Νησί, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

 

Σύνοψη

 

Στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, η Ανδριάνα θα γνωρίσει τoν Τόνι, που έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας νεανικός έρωτας και μια τρυφερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Με φόντο το Αιγαίο, τα δυο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια: η γοητευτική Ανδριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι το χαμένο θησαυρό ενός παλιού θρύλου του νησιού. Τα τρία αγόρια κινούν γη και ουρανό για να σώσουν την Ανδριάνα και να βρουν το θησαυρό. Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Ελλάδα, οι σχέσεις των τριών αγοριών θα δυναμώσουν και το ειδύλλιο της Ανδριάνας και του Τόνι θα αφήσει μια υπόσχεση για το μέλλον​.

 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου.

 

 

 

πηγή: news.gr

Διαβάστηκε 148 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα