ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:03:00π.μ.
25
Ιανουαρίου

"ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΜΑΡΙΕΝΜΠΑΝΤ" ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟ ΟΜΙΛΟ ΥΜΗΤΤΟΥ

Κατηγορία Σινεμά

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Φ.Ο.Υ. θα προβάλει, στο πλαίσιο του μικρού αφιερώματος στον Αλέν Ρενέ, τη Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 8:15 μ.μ. την ταινία "Πέρυσι στο Μάριενμπαντ".

Σκηνοθεσία: Alain Resnais 

Σενάριο: Alain Robbe-Grillet (από το μυθιστόρημα του Αντόλφο-Μπιόι Κασάρες «Η εφεύρεση του Μορέλ»)
Με τους: Delphine Seyrig, Giorgio Albertazzi, Sacha Pitoëff, Françoise Bertin κ.ά.

 

Σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην εξοχή, ένας άντρας (Χ) χρησιμοποιεί όλα τα θεμιτά μέσα για να πείσει μια παντρεμένη γυναίκα (Α) να φύγει μαζί του. Η γυναίκα μόλις και μετά βίας μπορεί να ανακαλέσει στη μνήμη της την ερωτική ιστορία που είχαν, ή μήπως δεν είχαν, τον προηγούμενο χρόνο στο Μαρίενμπαντ. Ο σύζυγος ή συνοδός (Μ), παραμένει σταθερά και διακριτικά στο πλευρό της, ρωτώντας κάθε λίγο για την υγεία της, αδιαφορώντας για τα αισθήματά της.

 

 

Που και πότε


Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού > Βύρωνας - Υμηττός
Διεύθυνση: Ανδρέα Λεντάκη, Αμισσού και Λεωφόρος Σμύρνης Τηλέφωνο: 2107625856, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, ώρες: 20:15

 


Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 189 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα