ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 11:56:22π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
26
Ιουνίου

Silent Movies: Η ταινία My Nights Are More Beautiful Than Your Days στο Bios!

Κατηγορία Σινεμά

Το Sssh! Silent Movies, το αγαπημένο οπτικοακουστικό πρότζεκτ κάνει πρεμιέρα φέτος την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στη νέα, ανανεωμένη μας ταράτσα με ολοκαίνουργιο προβολικό σύστημα!

Οι προβολές ξεκινούν δυναμικά, με την πολυβραβευμένη ταινία My Nights Are More Beautiful Than Your Days του Αντρέι Ζουλάφσκι.

 

Ο Lucas (Jacques Dutronc), μια ιδιοφυΐα που αντιμετωπίζει μια σοβαρή, θανατηφόρα ασθένεια που του προκαλεί απώλεια μνήμης, γνωρίζει την Blanche (Sophie Marceau), μια νεαρή γυναίκα που φαίνεται να μην μπορεί να ξεφύγει από το τοξικό και καταπιεστικό της περιβάλλον. Οι δύο βυθίζονται σε μια σύντομη αλλά έντονη σχέση, αναγνωρίζοντας ότι οι μέρες τους μαζί είναι μετρημένες. Αυτή η παράξενα ποιητική και ισχυρή ταινία, που γιορτάζει τη νίκη της αγάπης πάνω από το θάνατο, φανερώνει την αξία του συναισθήματος ακόμα και στον πεζό αυτό κόσμο.

 

Sssh! Silent Movies

 

Τα «Sssh! Silent Movies» είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

 

Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

 

Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική!

 

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

 

Powered by Sssh! (Silent Sound Show)


Ημερομηνία:

28/06/2017
Ώρα: 21.15


Τοποθεσία:

Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα


Eισιτήρια:

2 ευρώ


Πληροφορίες / Κρατήσεις:

210 3425335


πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 413 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα