ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 6:01:47π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
26
Μαΐου

Τηλεοπτική σειρά για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Κατηγορία Σινεμά

Τουλάχιστον τρεις ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ στην νέα επική σειρά που ετοιμάζει η Netflix και θα διατρέχει τα 60 χρόνια που η μονάρχης βρίσκεται στον θρόνο.

Η σειρά-υπεραπαραγωγή με τίτλο «Crown», διάρκειας 20 ωρών, φέρει την υπογραφή του Πίτερ Μόργκαν, που έγραψε το σενάριο για την ταινία «The Queen» στην οποία η Έλεν Μίρεν κρατούσε τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον ρόλο που της χάρισε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Ντάλντρι που υπέργραψε την θεατρική παράσταση για τη βασίλισσα Ελισάβετ «The Audience», στην οποία επίσης πρωταγωνιστούσε η Έλεν Μίρεν.

 

Στο πρώτο επεισόδιο, η νεαρή Ελισάβετ ανακυρήσσεται βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νοτίου Αφρικής, της Νέας Ζηλανδίας και των άλλων Βασιλείων και περιοχών, μετά τον θάνατο του πατέρα της, Γεωργίου ΣΤ', στις 6 Φεβρουαρίου του 1952. Η Ελισάβετ επιστρέφει στο σπίτι της ως βασίλισσα -αν και η στέψη της θα γίνει έναν χρόνο αργότερα στις 2 Ιουνίου του 1953- και από εκεί και έπειτα ο συγγραφέας του «Crown», Πίτερ Μόργκαν αναλαμβάνει να εξιστορίσει τα σημαντικότερα γεγονότα της πορείας της, στα εξήντα χρόνια που βρίσκεται στον θρόνο.

 

Το κάστινγκ για τον ρόλο της βασίλισας διεκδικούν τρεις ηθοποιοί, οι οποίες θα ενσαρκώσουν την Ελισάβετ Β', στην ηλικία των 20, των 30 και άνω των 60 ετών. «Οι ηθοποιοί πρέπει να είναι Βρετανίδες. Γιατί δεν νομίζω ότι οι Βρετανοί θα ανεχθούν μία ξένη βασίλισα...Θα υπάρξουν εκατοντάδες ρόλοι, από πρωθυπουργούς και διεθνείς ηγέτες μέχρι προέδρους των Η.Π.Α, με όσους η βασίλισσα έχει συναντηθεί. Ίσως και να δούμε και τον Νέλσον Μαντέλα» είπε εκπρόσωπος της παραγωγής.

 

Ο προϋπολογισμός της σειράς ανέρχεται στο ποσό των 100 εκατ. λιρών και αναμένεται να προβληθεί σε όλον τον κόσμο.

Πηγή:parapolitika.gr

Διαβάστηκε 331 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα