ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 10:33:45π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
30
Ιουνίου

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην ταράτσα του Ομίλου
"Αποδομώντας στερεότυπα /κύκλος Κωμωδία"

3 197 Lemonade Joe
Δευτέρα 3 Ιουλίου 9:00 μμ

Είσοδος ελεύθερη

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Φ.Ο.Υ. διοργανώνει κινηματογραφικό αφιέρωμα στην ταράτσα του Ομίλου με θέμα "Αποδομώντας στερεότυπα /κύκλος Κωμωδία". Τη Δευτέρα αυτή, στη πρώτη προβολή του αφιερώματος, θα προβάλει την ταινία "Τζο ο Λεμονάδας" (1964) του Όλτριτς Λίπτσκι . Μετά το πέρας της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Λίγα λόγια για την ταινία:

 

Ο Τζο ο Λεμονάδας, είναι ένας όμορφος και καλός κάουμποϊ, που έχει αποκτήσει το παρατσούκλι του από το αγαπημένο του ποτό, τη λεμονάδα, αφού δεν πίνει κανένα άλλο ποτό και δεν αγγίζει ποτέ το αλκοόλ. Ο Τζο νικάει πάντα τους παρανόμους και κλέβει τις καρδιές των γυναικών. Πίσω όμως από τη φήμη του κρύβεται ένα μυστικό..... Η ταινία αποτελεί ευρηματική σάτιρα των αμερικάνικων γουέστερν. Ο Λίπτσκι ειδικεύτηκε με μεγάλη επιτυχία στο είδος της κωμωδίας, ενώ διατέλεσε και καλλιτεχνικός διευθυντής του Σατιρικού Θεάτρου της Πράγας.

 

ΤΖΟ Ο ΛΕΜΟΝΑΔΑΣ (1964) 99’-Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Όλτριτς Λίπτσκι
Πρωταγωνιστούν: Karel Fiala, Rudolf Deyl, Milos Kopecký

 

 

Φ.Ο.Υ. 
Πολιτιστικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1955. Ανδρέα Λεντάκη - Αμισσού - Σμύρνης, Υμηττός, 17237

Τηλέφωνο: 2107625856
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 410 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα