ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:45:06π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
21
Δεκεμβρίου

Βραβεία Ίρις 2017: Έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων

Κατηγορία Σινεμά

Ξεκινά η διαδικασία για την ανάδειξη και απονομή των Βραβείων Ίρις 2017 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Οι κύριοι παραγωγοί των ταινιών καλούνται να υποβάλλουν υποψηφιότητα, για ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους (μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης και κινουμένων σχεδίων), έως την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

Οι προϋποθέσεις για την υποψηφιότητα μιας ταινίας σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΑΚ είναι οι εξής:



• Να είναι ελληνικής παραγωγής ή συμπαραγωγής



• Να διαθέτει πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας από το Ελληνικό Κέντρο Κιν/φου (γίνεται δεκτή με αριθμό πρωτοκόλλου της σχετικής αίτησης).



• Να έχει κάνει πρώτη δημόσια προβολή σε κινηματογραφική αίθουσα (εμπορική ή σε φεστιβάλ) από 01.01.2016 έως 31.12.2016.



Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την Ακαδημία , ώστε να λάβουν τις φόρμες υποψηφιότητας και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και τα υλικά που θα πρέπει να τις συνοδεύουν.

 

Πληροφορίες
Πληροφορίες: www.hellenicfilmacademy.gr 
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 227 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα