ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 7:59:33π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
09
Ιουλίου

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΝΤΑ

Κατηγορία Εικαστικά

Από τις 4 έως τις 29 Ιουλίου ο Παναγιώτης Τούντας εκθέτει τη νέα του δουλειά στο Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας.

 

Ο Τούντας, διαθέτοντας πάντα ένα φυσικό πάθος για το χρώμα και το φως, δεν παύει ταυτόχρονα να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και τις εικαστικές ιδιαιτερότητες των νέων δημιουργιών του και, παραμένοντας πιστός στις παραδοσιακές πλαστικές αξίες της ζωγραφικής, τις επεξεργάζεται με φαντασία ανόθευτη, τις ενσωματώνει και τις αφομοιώνει πλήρως σχεδόν στην καλλιτεχνική έκφραση των νέων αυτών έργων του.

tountas

Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών με Δάσκαλο τον Π. Τέτση. Έχει κάνει επτά ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές. Έργα του βρίσκονται στις συλλογές της Βουλής των Ελλήνων, της Alpha Bank, του Δήμου Ύδρας, καθώς και σε άλλες ιδιωτικές συλλογές.

 

Εγκαίνια: Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 στις 9.00 μμ.Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Υδρας > Ύδρα
Διεύθυνση: Λιμάνι Ύδρας Τηλέφωνο: 2298052355 2298054142, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καθημερινά: 09:00 με 16:00
Καθημερινά: 19:30 με 21:30

πηγή:artandlife.gr

Διαβάστηκε 338 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα