ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 11:58:22π.μ.

banner468x60

25
Ιανουαρίου

"Γυναίκα": Αφιέρωμα ως εικόνα και σύμβολο στο στέκι του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ

Κατηγορία Εικαστικά

Η Φωτογραφική Ομάδα ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας, συνεχίζει τις συναντήσεις Φωτογραφίας με ένα αφιέρωμα στη Γυναίκα, ως εικόνα και ως σύμβολο.

Στο πρόσωπο της γυναίκας αντικατοπτρίζεται η μάνα, η γυναίκα, η αδερφή, η φίλη. Ας αναζητήσουμε στις φωτογραφίες, τη διαφορετικότητα και τη θηλυκότητα της, τα πρότυπα που κουβαλά ή ξεπερνά και ας εντοπίσουμε τον ερωτισμό που κρύβεται στη ψυχή της.


Αρχίζουμε από αυτή την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστούν περισσότερες από 700 φωτογραφίες κλασσικών και σύγχρονων φωτογράφων σε 4 ενότητες:
- Πορτραίτα
- Μόδα
- Documentary και
- Γυμνό

 

1 Baron Adolphe de Meyer 15

Baron Adolphe de Meyer

 

Ανάμεσα στους φωτογράφους, έργα των οποίων θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν, ενδεικτικά αναφέρουμε:

 

Arbus, Bravo, Bresson, de Carava, Cunningham, Di Garcia, Fontana, Friedlander, Henson, Horvat, Kertesz, Manos, Mapplethorpe, Mc Curry, Meyer, Meyerowitz, Mikhailov, Model, Penn, Plachy, Rivas, Salgado, Sander, Sherman, Sluban, Smith,  Steicher, Strandt, Walker, Weston

 

2 Evans Walker FSA 19

Evans Walker FSA

 

Οι συναντήσεις της ομάδας είναι ανοικτές για όλους όσους αγαπούν τη φωτογραφία και γίνονται κάθε Παρασκευή 7-9 στο στέκι του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ, Ηλέκτρας 12, Πλησίον 7ου Λυκείου.

Διαβάστηκε 166 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα