Εκτύπωση αυτής της σελίδας
01
Σεπτεμβρίου

Κώστας Ευαγγελάτος - Εκθεσιακός Σεπτέμβρης στο Αργοστόλι , στην Αθήνα και την Πάτρα

Κατηγορία Εικαστικά

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος θα έχει τον Σεπτεμβρη εκθεσιακή δραστηριότητα στο Αργοστόλι, την Αθήνα και την Πάτρα.


Στη Σύγχρονη Πινακοθήκη VILLA ΡΟΔΟΠΗ, Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι συνεχίζεται με επιτυχία και αμείωτο ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων φιλότεχνων και καλλιτεχνών η ομαδική έκθεση-αφιέρωμα στα 200 ΧΡΟΝΙΑ (1821-2021), με εικαστικά εκθέματα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και συγγραφέων εμπνευσμένα απο τον αγώνα της Παλιγγενεσίας, τον Φιλελληνισμό και τον Βυρωνισμό, της οποίας έχει την αισθητική επιμέλεια και τον γενικό συντονισμό.


Η έκθεση αν και οργανώθηκε από ιδιωτική του πρωτοβουλία έχει ήδη επισημανθεί και κριθεί θετικότατα από διακεκριμένους πνευματικούς ανθρώπους και έχει παρουσιαστεί εκτενώς και ποικιλότροπα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο.


Οι ξεναγήσεις θα συνεχίζονται μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2021, κάθε Τετάρτη και Σάββατο από 8.30μ.μ.-10μ.μ. με ελεύθερη είσοδο, μετά από προσυννεννόηση και τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.

ACAAFISA
Από τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 ο Κώστας Ευαγγελάτος θα συμμετέχει στην σημαντική Έκθεση Γλυπτικής που διοργανώνει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (ΕΕΤΕ) στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Βασ. Σοφίας 22 στην Αθήνα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον αίθρειο χώρο του Μεγάρου της Δουκίσσης και θα είναι επισκέψιμη με ελεύθερη είσοδο τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου. Διάρκεια έκθεσης μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2021.

 


Στις 20 Σεπτεμβρίου 2021 θα συμμετέχει επίσης στην ομαδική έκθεση εικαστικών Περί ελευθερίας που διοργανώνει το ΕΕΤΕ με τίτλο: "1821-2021+', "Προς Επισκευήν Ολομελείας". Η μεγάλη έκθεση θα παρουσιαστεί αρχικά στους εκθεσιακούς χώρους του Δήμου Πατρέων, στην Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέα 12 και στη Δημοτική Πινακοθήκη, Μαιζώνος 11 στην Πάτρα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2021 και τον Δεκέμβριο θα μεταφερθεί στην Αθήνα.

 

 

 

https://ethnikietairialogotechnon.gr/enimerosi/ta-meli-mas-grafoun/sxedia-tou-kosta-evaggelatou-gia-tomo-afieroma-sto-1821

 

Διαβάστηκε 154 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)