ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:51:17π.μ.
14
Νοεμβρίου

Κώστας Ευαγγελάτος: Εκθεσιακό και Εκδοτικό Πρόγραμμα

Κατηγορία Εικαστικά

Στην Αθηναική έδρα του Art Studio EST- La CHAMBRE o ζωγράφος, λογοτέχνης, περφόρμερ, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος με τη ευκαιρία των γενεθλίων του στις 12 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε και το πρόγραμμα του για τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Από 1-4 Δεκεμβρίου 2016 θα συμμετέχει σαν συνεργάτης της Παρισινής γκαλερί MELKART GALLERY, PARIS, στην πρώτη μεγάλη διεθνή έκθεση τέχνης ART THESSALONIKI, που θα εγκαινιαστεί την 1η Δεκεμβρίου στους χώρους της Helexpo στη Θεσσαλονίκη.


Στις 7 Δεκεμβρίου θα εγκαινιαστεί στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών- Ίδρυμα Βούρου- Ευταξία, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα ατομική έκθεση του με τίτλο: "Νεφελομορφίες Art-Est". Στη σημαντική αυτή έκθεση θα παρουσιαστούν έργα από την πλέον δημοφιλή ενότητα της πολύχρονης αισθητικής του αναζήτησης και κατάθεσης, τις "Νεφελογραφίες- Νεφελομορφίες". Οι χρωματικές συνθέσεις των νεφών "NEBULAGRAPHICS", όπως τις ονόμασε ο ίδιος, εκτέθηκαν για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1995 και έκτοτε με πολλές οπτικές και τεχνικές παραλλαγές έχουν εκτεθεί μέχρι και σήμερα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού με επιτυχία, ενώ πολλές ανήκουν ήδη σε συλλογές Μουσείων.

 

kdg


Όσον αφορά την εκδοτική δραστηριότητα του, ετοιμάζεται το ετήσιο εικαστικό συλλεκτικό Ημερολόγιο του για το 2017, που θα έχει επίσης για θέμα του έργα από την ενότητα των νεφελογραφιών σε συνδυασμό με βραχώδη φόντα του Κεφαλονίτικου τοπίου.
Πρετοιμάζονται επίσης νέες εκδόσεις με λογοτεχνικά έργα του που θα κυκλοφορήσουν και θα παρουσιαστούν το 2017.

 

www.gisi.gr/evangelatos

 

Art Studio EST και Αρχείο "Fototanism".
tel: 210 7294259, 6944621286

Διαβάστηκε 267 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα