ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 - 10:38:20μ.μ.

banner468x60

07
Απριλίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Φωτο – Τεχνήματα 2017» του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

Κατηγορία Εικαστικά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διοργάνωση ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, με θέμα «ΦΩΤΟ – Τεχνήματα 2017», η οποία διήρκεσε από τις 27 Μαρτίου ως την 1η Απριλίου 2017, στο επίπεδο 2 του Athens Heart Mall.

Στο κάλεσμα του Ομίλου, ανταποκρίθηκαν δώδεκα νέοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι, ενώνοντας τις καλλιτεχνικές τους «ανησυχίες», σε μια συναρπαστική διαδρομή τέχνης και πολιτισμού και καλώντας μας να ανακαλύψουμε μέσα από τα έργα τους, τη «μαγική αποτύπωση της στιγμής», την τέχνη της φωτογραφίας.

 

36

 

Συμμετείχαν (αλφαβητικά) οι: BURAGA RADU, ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΟΥΔΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΟΛΓΑ, ΣΠΕΤΣΙΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ ΜΑΝΙΑΝΝΑ, ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

 

15

 

Εκπληκτικές φωτογραφίες, άριστα αναρτημένες με την επιμέλεια του εικαστικού και μέλους του Δ.Σ. Δημήτρη Καρακατσάνη, με χρώματα που καλλιτεχνικά ανάδυαν «αρώματα» από την καθημερινή ζωή, τη φύση, αποτυπωμένες αναμνήσεις του χτες, πορτρέτα και αντικείμενα, στιγμές απρόοπτες, κόσμησαν τον χώρο, προκαλώντας  το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών.

 

a

 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, στις 7μ.μ., με παρόντες όλους τους συμμετέχοντες και πλήθος από μέλη και φίλους των καλλιτεχνών και του Ομίλου, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, συνοδεία μουσικής με πιάνο και τραγούδι, που επιμελήθηκε η Αννα Καπόνε Πάππας.

 

b

 

Η πρόεδρος, Νίνα Διακοβασίλη, λαμβάνοντας το λόγο, συνεχάρη όλους τους καλλιτέχνες για τα έργα τους και τους ευχαρίστησε απονέμοντας με τη βοήθεια του μέλους του ΔΣ, Δέσποινας Καρβουντζή, τα διπλώματα και τα λουλούδια, ως ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ενθύμησης της συμμετοχής τους, εκ μέρους του Δ.Σ. του Ομίλου.

 

20

 

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, ιδιαίτερα ευχαριστεί τους χορηγούς επικοινωνίας και συγκεκριμένα, τον Αντώνη Τσαγκρώνη της atticanews.gr, τον Δημήτρη Ζάχο του «afieromata.gr», τη Μαρία Χατζηνικολάου της mcnews.gr, την Κατερίνα Ζαχαριουδάκη της nea-avlaia.gr και την Ντίνα Κονταρίνη της cityinews.gr και «Ωδή στην Τέχνη», για τη συνεχή υποστήριξη στις δράσεις μας, συμβάλοντας καθοριστικά στη μεγάλη τους επιτυχία.

 

 

Φωτογραφία:
Δημήτριος Καρβουντζής
Σταυρούλα Αμπατζή


Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

Τηλέφωνο γραμματείας: 210 9514523 (Δευτέρα - Παρασκευή ώρες 09.00 - 14.00)

 

Club for UNESCO of Arts, Letters and Sciences of Greece

Telephone: 210 9514523 (Monday to Friday, working hours: 09.00 - 14.00)

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 346 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα