ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:13:58μ.μ.
17
Μαΐου

Ομαδική έκθεση "Yενέες" στο Κτίριο της οδού Μητροπόλεως 62

Κατηγορία Εικαστικά

Το Artanc Project εγκαινιάζει την έκθεση "yεnεές" με την συμμετοχή 13 καλλιτεχνών διαφορετικών "γενεών" οι οποίοι συναντιούνται στον ίδιο χώρο με σκοπό να διηγηθούν μέσα από τα έργα τους, τις εμπειρίες, τα βιώματα και τα ερεθίσματά τους.

Η έκθεση έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς θα χρηματοδοτήσει την πραγματοποίηση σεμιναρίων, διαλέξεων, εικαστικών εκθέσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς εκπαίδευσης της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

Το Artanc Project, αποτελεί μια δραστηριότητα της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Δράσης", που στόχο έχει την ενίσχυση νέων καλλιτεχνών στο χώρο της τέχνης, μέσα από τη συνεργασία με εδραιωμένους στο χώρο καλλιτέχνες, δημιουργώντας σχέσεις μεταξύ διαφορετικών γενεών.

 

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
Βλάσης Κανιάρης, Γιάννης Αντωνόπουλος, Κατερίνα Βέλλιου, Χρήστος Γάκας, Πάνος Φαμέλης Ειρήνη Γεωργοπούλου, Alberto Bourdeth, Πάνος Κομπής, George Eynaud, Κατερίνα Γεωργοπούλου, Σοφία Θεοφυλακτίδου, Μαριλία Κολυμπίρη, Καλλιόπη Παυλίδη
Επιμέλεια: Πέτρος Κοσμάς
Επιμέλεια videos: Σοφία Θεοφυλακτίδου
Μουσική Επιμέλεια: Ρουμπίνη Σταγκουράκη
Διοργάνωση και Συντονισμός: Νότα Καλάγια, Director Artanc Project

 

Εγκαίνια: 17 Μαΐου στις 20.30.


Που και πότε

Κτίριο της οδού Μητροπόλεως 62 > Κέντρο Αθήνας
Διεύθυνση: Μητροπόλεως 62

 

Καθημερινά: 12:00 με 21:00


Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 343 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα