Εκτύπωση αυτής της σελίδας
31
Ιανουαρίου

Συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών στον Χώρο Τέχνης Στοart Κοραή

Κατηγορία Εικαστικά

Την καλλιτεχνική εκπαίδευση της χώρας στηρίζει η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η Εταιρία συνεργάζεται  με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής  προκειμένου να διοργανώσουν από κοινού Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με συμμετοχή 27 τελειόφοιτων σπουδαστών της.

 

sto1


Επιτροπή των Καθηγητών της Α.Σ.Κ.Τ επιλέγει τα 27 έργα, μέσα από τις αιτήσεις των σπουδαστών, τα οποία θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Αντιστοίχως, η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Χώρου Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ, σε συνεδρίασή της, επιλέγει τρία από αυτά που βραβεύονται με χρηματικό έπαθλο και μένουν στην συλλογή έργων Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

 

Η απονομή των Βραβείων θα γίνει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017, ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης των συμμετεχόντων φοιτητών, η οποία θα διαρκέσει για ένα μήνα στον Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ.

 

sto2 Copy

 

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η οποία σε πρώτη φάση θα έχει διάρκεια τριών χρόνων, η Εθνική Ασφαλιστική δείχνει για άλλη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο αλλά και τη συμβολή της στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας.

 

Παίρνουν μέρος οι καλλιτέχνες: Peterson Liberty, Βρατσάνου Μυρτώ, Γκέτσι Δημήτρης, Γούδα Αλεξάνδρα, Διαμαντή Αικατερίνη, Επεδοκλή Έλλη, Ευθυμίου Ιωάννης, Καραμάνης Σωτήρης, Κατσαμπέρη Νικόλέτα, Κοντονικολάου Γιώργος, Κριτσωτάκης Δημήτρης, Κυριακίδου Άντρια, Λοΐζου Άνθια, Μαρίνη Δήμητρα, Μπατζιάνας Σωτήρης, Μωραΐτης Φανούριος, Παναγοπούλου Χριστίνα, Παπαδοπούλου Σοφία, Παπαθανασίου Ναυσικά, Παππάς Διονύσης, Σάρρα Κατερίνα, Σιψάς Ηλίας, Σκλέπα Ζωή, Στάμου Λήδα, Τσάκαλος Βασίλης, Φιλίππου Απόστολος, Χαρωνίτη Αριστέα.

 

sto3 Copy
                                                                  

Διαβάστηκε 225 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)