Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Ντάνυ Μαρτζόκας, η Ελένη Ευαγγελάτου, η Βίκυ Πρωτογεράκη με τον Κώστα Ευαγγελάτο Ο Ντάνυ Μαρτζόκας, η Ελένη Ευαγγελάτου, η Βίκυ Πρωτογεράκη με τον Κώστα Ευαγγελάτο
27
Ιανουαρίου

Συνεχίζονται με επιτυχία τα Art "Calendar 2017" Weekends του Κώστα Ευαγγελάτου

Κατηγορία Εικαστικά

Έως και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 Θα παρουσιάζονται στο ART STUDIO EST- LA CHAMBRE, Πρατίνου 87 και Αντήνορος, (περιοχή Εθν. Πινακοθήκης), τα ART "CALENDAR 2017" WEEKENDS.

Τα φετινά ART WEEKEΝDS είναι αφιερωμένα στην έκδοση του εικαστικού συλλεκτικού Ημερολογίου 2017, με τίτλο "ΝΕΦΕΛΟΓΡΑΦΙΕΣ- NEBULAGRAPHICS", το οποίο περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα του Κώστα Ευαγγελάτου, που εκτέθηκαν πρόσφατα με επιτυχία στην τιμητική ατομική έκθεση του στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών- Ίδρυμα Βούρου- Ευταξία, με γενικό τίτλο ΝΕΦΕΛΟΜΟΡΦΙΕΣ ART-EST.

 

ne1

Η Ελένη Ευαγγελάτου με την Βίκυ Πρωτογεράκη και το νέο Ημερολόγιο


Οι φωτογραφίες των έργων του Ημερολογίου και των φόντων τους - βραχώδη και αμμώδη τοπία της Κεφαλονιάς- έγιναν από τον καλλιτέχνη Ramadan Margjoka, Αρχείο "Fototanism".


Την επιμέλεια της έκδοσης έκανε η Ραλλού Καρτέρη και την εκτύπωση ο Ελευθέριος Καρτέρης- ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ.

 

ne2

Ο Κώστας Ευαγγελάτος με την ανηψιά του Ελένη και το Ημερολόγιο 2017


Η έκδοση είναι αφιερωμένη στα 17 χρόνια της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa "Ροδόπη" στο Αργοστόλι, που κατά τη θερινή λειτουργία της από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί εικαστικές εκθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου και συνεργατών του, λογοτεχνικά, μουσικά και χορευτικά γεγονότα - performance σημαντικής δημιουργικής πρωτοτυπίας και εμβέλειας, άνευ χορηγιών και επιδοτήσεων, με κύριο άξονα στήριξης τo καλλιτεχνικό, θεωρητικό δυναμικό και την αθρόα παρουσία Ελλήνων και ξένων φιλότεχνων.

 

Ήδη, όπως κάθε χρόνο, αντίτυπα του Ημερολογίου 2017 έχουν αποσταλεί δωρεάν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, πινακοθήκες και βιβλιοθήκες.


ART STUDIO EST- LA CHAMBRE, Κώστας Ευαγγελάτος, Πρατίνου 87 και Αντήνορος, Αθήνα

ne3

Ο Κώστας Ευαγγελάτος με την Μαρία Χατζηνικολάου

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27, ΣΑΒΒΑΤΟ 28, ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝ.
ΩΡΕΣ από 12.30 - 15.00.

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 318 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)