ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:44:40μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
22
Ιουνίου

Τα εργαστήρια του Φ.Ο.Υ. παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους

Κατηγορία Εικαστικά

Όπως κάθε φορά έτσι και εφέτος το καλοκαίρι μας φέρνει και την ολοκλήρωση της περιόδου λειτουργίας των εργαστηρίων. Μαζί με αυτή επίσης κάτι για το οποίο ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού είναι υπερήφανος: 

ΦΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΤΙΑΓια την παρουσίαση των όσων, για αρκετούς μήνες, τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου έμαθαν, γνώρισαν, εκπαιδεύτηκαν. Όλα όσα, με μεράκι και εργατικότητα, οι εμψυχωτές και  επικεφαλείς των εργαστηρίων τους δίδαξαν και μετέδωσαν. Και μπορούμε, άφοβα, να πούμε ότι αυτή η ολοκλήρωση του κύκλου είναι για εμάς μια από τις σημαντικότερες στιγμές των δραστηριοτήτων μας.

 

Σας καλούμε λοιπόν να μοιραστούμε αυτή την χαρά μαζί το Σάββατο και την Κυριακή, 24 και 25 Ιουνίου, από τις 19:30. Γιατί αξίζει κάτι όταν το μοιράζεσαι!

 

Θα σας περιμένουμε λοιπόν!!!    

 

Είσοδος ελεύθερη. 

 

Φ.Ο.Υ. 
Πολιτιστικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1955. Ανδρέα Λεντάκη - Αμισσού - Σμύρνης, Υμηττός, 17237

Τηλέφωνο: 2107625856 
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 348 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα