ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:07:52μ.μ.
07
Οκτωβρίου

Το Δένδρο της ζωής: έκθεση του Κωνσταντίνου Μάσσου στη γκαλερί 7

Κατηγορία Εικαστικά

Την Τρίτη 15  Νοεμβρίου η γκαλερί «7» παρουσιάζει την 2η ατομική έκθεση του Κωνσταντίνου Μάσσου, με τίτλο «Το Δένδρο της ζωής…».

Η δουλειά αυτή αποτελεί ουσιαστικά θεματική και εικαστική συνέχεια της προηγούμενης “Σε αναζήτηση ενός χαμένου τόπου”. Η ανθρώπινη μάζα κινείται και πράττει με εμφανέστατη μόνωση, χωρίς καμία αίσθηση συνάντησης. Στο έδαφος αυτή τη φορά, εμφανίζονται σχήματα που παραπέμπουν σε παλιά πλακάκια και σε δαντέλες «της γιαγιάς» και συνεπώς στη μνήμη. Στη μνήμη, όχι μόνο ως αποτύπωμα του παρελθόντος ή απώλεια, αλλά και ως φύλακα των πιο βαθιών ελπίδων και φόβων μας. Ίσως αυτή οδηγεί τη φυγή ∙ φυγή σε χώρους ερημικούς, γκριζωπούς , βραχώδεις , κοκκινωπούς και άνυδρους. Η ανεύρεση όμως του νέου τόπου, εσωτερικού και εξωτερικού, σμιλεύεται τώρα από μια κάποια αισιοδοξία, η οποία πηγάζει μάλλον από την ειλικρίνεια της αναζήτησης, παρά από τη σιγουριά της κατάληξης της.

 

Ο Κ. Μ. γεννήθηκε στο Μεσολόγγι και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Γενική Αγωγή και έως σήμερα εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.Το 2014 αποφοίτησε από την Α.Σ.Κ.Τ.της Αθήνας , με καθηγητές τον Μ.Σπηλιόπουλο και τον Π. Χανδρή.

 

Ατομικές εκθέσεις : 2015 Γκαλερί «7» : «Σε αναζήτηση ενός χαμένου τόπου»

 

Από το 2011 έως σήμερα έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές-θεματικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Έργα του βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές.


Τοποθεσία: Γκαλερί 7, Σόλωνος, 20, Αθήνα


Ημερομηνία: Εγκαίνια: Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016
Διάρκεια: 15.11 – 10.12.2016
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή : 11-2 μ.μ. & 6-9 μ.μ.
Τετάρτη, Σάββατο: 11-3 μ.μ.


Πληροφορίες: Τηλ.: 210.3612050
www.gallery7.gr

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 198 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα