ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:19:26π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29
Σεπτεμβρίου

Η Italia του πολιτισμού, της αυτοκίνησης, της γεύσης, της μόδας, του τουρισμού, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας μας περιμένει στο Golden Hall.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα έως τις 18 Οκτωβρίου, καλωσορίζουμε στο Golden Hall την Italia. Σε αυτό το διάστημα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα θαυμάσουν από κοντά τα προϊόντα της φίλης χώρας.

 

Ο πολιτισμός, θα κινείται σε υψηλές ταχύτητες και σε υψηλούς τόνους. Με τη νέα έκθεση της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη αλλά και την έκθεση στον αστερισμό της Μαρίας Κάλλας.

 

Υπό τον τίτλο "Velocita F1 2014" στις 3 Οκτωβρίου σε αίθουσα του 1ου ορόφου του Golden Hall θα εγκαινιαστεί έκθεση της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με την γκαλερί Kapopoulos Fine Arts. H συγκεκριμένη έκθεση, έρχεται μετά την μεγαλειώδη αναδρομική έκθεση της κ. Βαλυράκη στην Πινακοθήκη Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου, με τίτλο "Ταξίδια διασταυρώσεις".


Τα έργα που θα εκτεθούν στον 300 τ.μ. χώρο της αίθουσας είναι κυρίως μεγάλων διαστάσεων και προέρχονται από την αγαπημένη θεματική ενότητα της δυναμικής καλλιτέχνιδας με τη διεθνή εικαστική παρουσία, της Formula 1.

 

Στην ίδια αίθουσα η Εταιρεία για το Κτήριο της Όπερας & της Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης «Μαρία Κάλλας», διοργανώνει έκθεση με την επωνυμία «Στον αστερισμό Maria Callas». Θα εκτεθεί το κοστούμι του Ν. Φωκά από την όπερα «Μήδεια» του 1961 στην Επίδαυρο, έργα τέχνης εμπνευσμένα από αυτήν, λευκώματα, σπάνιο φωτογραφικό υλικό από παραστάσεις της και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό όχι μόνο από την ζωή και την καλλιτεχνική πορεία της, αλλά και παραγωγές της Εταιρείας, όπως την έκθεση στο Εθν. Κέντρο Ερευνών το 2004, τα, εμπνευσμένα από ρόλους που ερμήνευσε η Maria Callas, «Γλυπτά Κοστούμια Όπερας», κατασκευασμένα από λωρίδες αλουμινίου και την συναυλία με την Ορχήστρα Musica Aeterna -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- με διευθυντή ορχήστρας τον Θόδωρο Κουρεντζή και σολίστ τις Vesselina Kasarova και Simone Kermes, στο Ηρώδειο, το 2007.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στις 19:00 ενώ πέρα από την έκθεση οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν με σημαντικούς φορείς της Ιταλίας στη χώρα μας, να δοκιμάσουν αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις αλλά και να απολαύσουν λυρικούς καλλιτέχνες σε άριες από δημοφιλείς στο κοινό Ιταλικές όπερες.

 

Golden Hall > Φιλοθέη - Μαρούσι - Πεύκη
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 37Α Τηλέφωνο: 2106803450
Δευτέρα έως Παρασκευή: 12:00 με 21:00
Σάββατο: 12:00 με 20:00
Είσοδος ελεύθερη.

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 221 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα