ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:28:50μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
08
Αυγούστου

Διεθνές σεμινάριο μουσικής στην Κοζάνη

Κατηγορία Μουσική

Διεθνές σεμινάριο μουσικής διοργανώνεται στην πόλη της Κοζάνης από 19-31 Αυγούστου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη/πιανίστα Παναγιώτη Δημόπουλου.

Το σεμινάριο, που διοργανώνεται για 16η φορά φέτος στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, περιλαμβάνει τμήμα θερινής Ακαδημίας, παράλληλο Φεστιβάλ, μουσικολογικό συνέδριο, διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης και διαγωνισμό ερμηνείας. Στο τέλος Αυγούστου, το Φεστιβάλ του σεμιναρίου προσφέρει καθημερινές συναυλίες.

 

Για τον πρώτο διαγωνισμό σύνθεσης, αλλά και για το συνέδριο έχουν υποβληθεί συμμετοχές από την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

 

To σεμινάριο απευθύνεται σε ακροατές, μουσικούς σπουδαστές και επαγγελματίες κάθε ικανότητας και εμπειρίας, μουσικολόγους, συνθέτες κ.ά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα συναυλιών και μαθημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον ιστότοπο www. kozanimusicseminar.gr.

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 252 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα