ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 5:22:37π.μ.
28
Σεπτεμβρίου

'Eνα χαμόγελο - Κακαλιάντη Χριστίνα

Κατηγορία Μουσική

Η Χριστίνα Κακαλιάντη ψάχνοντας για καιρό ένα τραγούδι να την συναρπάσει, συνάντησε τον Δημήτρη Τσιβούλα με το "Ένα χαμόγελο"

κι έτσι αυτή η συνεργασία δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα μέσα από την Spider Music.


"Ένα χαμόγελο", ένα swing που δεν θα μπορέσετε να του αντισταθείτε, ένα τραγούδι δροσερό, γεμάτο χιούμορ και αισιοδοξία. Τόσο η μουσική του όσο και οι στίχοι του σου φτιάχνουν τη διάθεση από το πρώτο λεπτό. Το ίδιο ύφος έχει και το video clip – έκπληξη που το συνοδεύει.


https://www.youtube.com/watch?v=ntlhIhhEN9E
Καλή Ακρόαση !!!

 

 

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Κακαλιάντη


Η Χριστίνα Κακαλιάντη ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι από το 2003 και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της εμφανίσεις σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Κάθε χρόνο μας παρουσιάζει κάτι καινούριο. Το "Ένα χαμόγελο" συνεχίζει αυτήν την παράδοση φέτος.

Έχει κάνει αρκετές επανεκτελέσεις όπως 'Ροκ μπαλάντα', 'Πάρε το δάκρυ μου' αλλά και δικές της δουλειές όπως το 'Μη χαραμίζεσαι'.

Θα την συναντήσετε με φωνητικά σε πολλές δουλειές συναδέλφων της και στο διαδίκτυο μπορείτε να δείτε προσωπικές της εμφανίσεις στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και σε συναυλίες.

 

 

Μπορείτε να την βρείτε:

https://www.facebook.com/www.Kakalianti.Xristina

https://www.youtube.com/results?search_query=kakalianti+list

https://www.instagram.com/xristinakakalianti/?hl=el

 

 

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Τσιβούλα

 

Ο Δημήτρης Τσιβούλας ασχολείται από μικρός με τη μουσική. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκε ως μουσικός σε διάφορους χώρους διασκέδασης της Θεσσαλονίκης υπηρετώντας τη ρεμπέτικη, παραδοσιακή μουσική όπως επίσης τη ροκ και τη σύγχρονη έντεχνη σκηνή.

Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Ωδείου και Σχολής Χορού Εν Τέχνη (www.entechni.gr).

Το 2018 κυκλοφόρησε από τη Spider Music η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΄΄Για Όλα Και Κανένα΄΄.

Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησε το ποίημα ΄΄Ένας Δόκιμος Στη Γέφυρα Εν Ώρα Κινδύνου΄΄ σε ποίηση Νίκου Καββαδία. Ένα τραγούδι το οποίο είναι ερμηνευμένο εξαιρετικά από τον Νικόλα Λάππα ενώ τον Απρίλιο του 2020 παρουσίασε το τραγούδι ΄΄Σταμάτησε Ο Χρόνος΄΄, σε στίχους και μουσική δικούς του. Ένα ζεϊμπέκικο ερμηνευμένο από την εξαίσια Ειρήνη Ασημοπούλου.

Σήμερα κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ένα χαμόγελο» με ερμηνεύτρια την εξαιρετικά ταλαντούχα Χριστίνα Κακαλιάντη.

Διαβάστηκε 729 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα