ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 11:00:15π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
12
Ιουλίου

Έναρξη Φεστιβάλ Κηφισιάς με τη συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου

Κατηγορία Μουσική

Το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2017 δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρά με την πολύ επιτυχημένη συναυλία του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου,

μια μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουλίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς!!!

 

Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο καλό ελληνικό τραγούδι, με τις κορυφαίες μουσικές επιτυχίες του μεγάλου συνθέτη, τραγουδισμένες από δύο πολύ ταλαντούχους ερμηνευτές, τον Στέλιο Διονυσίου με την γνήσια λαϊκή φωνή του και το ταλέντο που κληρονόμησε από τον πατέρα του Στράτο Διονυσίου, αλλά και τη Ζωή Παπαδοπούλου, μία νέα πολλά υποσχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια με λαμπρό μέλλον στο μουσικό στερέωμα της χώρας μας…

 

Το κοινό τραγούδησε μαζί τους όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου που στο παρελθόν έχουν ερμηνεύσει ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Στράτος Διονυσίου, ο Πάνος Γαβαλάς, ο Γιώργος Νταλάρας, η Χαρούλα Αλεξίου, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μανώλης Αγγελόπουλος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Πάριος , η Γλυκερία, η Λίτσα Διαμάντη, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κώστας Μακεδόνας , ο Πασχάλης Τερζής και τόσοι άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες!!! Τραγούδια κλασικά πια κι αγαπημένα όπως «Νυχτερίδες κι αράχνες», «Οι νταλίκες», «Νύχτα στάσου», «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει», «Το αγριολούλουδο», «Κινδυνεύει η Ελλάς», «Ξένος για σένανε κι εχθρός», «Ο  Σαλονικιός», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια», «Εγώ θα σου μιλώ με τα τραγούδια μου», «Ζήλεια μου» , «Ψίθυροι καρδιάς», «Ο τραγουδιστής»…και τόσα άλλα!!!

 

 MG 2628 Large

 

Τον μεγάλο συνθέτη συνόδευσε η ορχήστρα του, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Στρατηγού

 

Το πολυπληθές κοινό που πλημμύρισε από νωρίς το Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς καταχειροκρότησε και σιγοτραγούδησε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας τους μεγάλους καλλιτέχνες!!!

 

 Την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ Κηφισιάς, το οποίο ξεκίνησε από την Πέμπτη 6 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 25 Ιουλίου χαιρέτησε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

 

«Ο πολιτισμός είναι αγαθό που ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει απλόχερα ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια όπου επικρατεί για όλους μας οικονομική δυστοκία. Σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Κηφισιάς 2017» είναι δωρεάν και ελάχιστες των «Μενανδρείων» θα είναι με μικρό κόστος.

 

Η μεγάλη αυτή προσπάθεια του Δήμου δε θα ήταν βεβαίως δυνατή χωρίς τη στήριξη της διοίκησης και του προσωπικού του Νομικού Προσώπου «Δημήτριος Βικέλας».Τους ευχαριστώ θερμά για την εργασία τους που αρκετές φορές ξεπερνά το ωράριο τους».

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιπρόεδρος Νικήτας Κόκκαλης, η Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Σίσσυ Παπασπύρου, η Πρόεδρος του «Μενάνδρου» Πόλυ Αστερίου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης και Ντέμυ Αγαπάκη.

 

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Διαβάστηκε 412 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα