Εκτύπωση αυτής της σελίδας
05
Μαΐου

Στο ατμοσφαιρικό Faust, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, η Esterina θα αφηγηθεί το urban soul παραμύθι "This is a happy story" μαζί με άλλες ερωτικές και μη ιστορίες διασκευασμένες και εμπνευσμένες από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες .

H Esterina εμφανίστηκε, κυριολεκτικά, από το πουθενά και στόμα με στόμα απέκτησε το δικό της πιστό κοινό.

 

Μέσα μόλις σε ένα χρόνο κυκλοφόρησε δύο δισκογραφικές δουλειές. Το “We got music” (Δεκέμβριο 2013) σε συνεργασία με τον RSN, από την The Sound of Everything και το σόλο άλμπουμ “This is a Happy Story” (Οκτώβριο 2014) το οποίο κυκλοφόρησε ελεύθερα μέσω διαδικτύου και στο οποίο το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής ανέλαβε ο Dj Bedman.

 

Στο ίδιο διάστημα παρουσίασε δύο περίφημα Live projects, ένα urban hip hop τρίο με τον RSN και μια κιθάρα ενώ πλέον εμφανίζεται με την πενταμελή της soul orchestra. Έχει ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών όπως Belleruche, και Hannah Williams & The Tastemakers ενώ έχει εμφανιστεί στο Koktebel Jazz Festival (Ουκρανία).

 

Η μουσική της συνδυάζει ένα streetwise, hip-hop attitude με την συναισθηματική τρυφερότητα της Soul μουσικής. Προέρχεται από ένα μέρος όπου το σκοτάδι και το φως συμπίπτουν και ο πόνος με την χαρά συνυπάρχουν. Επηρεασμένη από τις μαύρες μουσικές, η Esterina προσπαθεί να ενσωματώσει στον ήχο της όλους τους μουσικούς της ήρωες. Μέσα από τις αυτοτελείς της ιστορίες και την ειλικρίνεια στην ερμηνεία πετυχαίνει να μηδενίσει την απόσταση με τον ακροατή και να δημιουργήσει εμμέσως, και σε στιγμές ευθέως, προσωπική σχέση μαζί του.

 

O Bill Withers, o Marvin Gaye, o Donny Hathaway, o Sam Cooke, η Erykah Badu με την Lauryn Hill και τον D’ Angelo, όπως και η βαθιά αγάπη της στην Gospel Soul και τα Blues ενσωματώνονται με σεβασμό και αγάπη και δημιουργούν Neo Soul και σε πολλά σημεία, καθαρό Soul ήχο που καλεί τον ακροατή να αισθανθεί περισσότερο από το να εξηγήσει.

 

Soul ίσον Ψυχή.

 

Τοποθεσία: Faust, Καλαμιώτου 11, Αθήνα


Ημερομηνία: Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, στις 22.30

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00


Τιμή εισόδου: 5 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Mε κράτηση σε τραπέζι ή stool: 8 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)


Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ. 2103234095

www.faust.gr

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 122 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)