ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:09:02μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
12
Ιανουαρίου

Η Μαρία Λατσίνου live στο Ίλιον plus

Κατηγορία Μουσική

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου η Μαρία Λατσίνου

και το συγκρότημα της εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus.

 

Με το «Μια Ανάσα Δρόμος» στις αποσκευές τους – που συμπεριελήφθηκε σε λίστες με τα σημαντικότερα άλμπουμ του 2015 (Avopolis, Mixgrill, Δισκοπάθεια, Polaroid Android κλπ) – καθώς και με τραγούδια που έμειναν έξω από αυτό, αλλά και με καινούργιο υλικό το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ορισμένες πραγματικά απρόβλεπτες διασκευές η Μαρία Λατσίνου και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο live set «αστικού» ροκ, με στοιχεία jazz, και ελληνικής παράδοσης.

 

Η ανεπιτήδευτη θεατρικότητα των τραγουδιών της Μαρίας Λατσίνου και των συνεργατών της, η εκφραστικότητα των ερμηνειών της αλλά και η ενορχηστρωτική φαντασία και τεχνική αρτιότητα του σγκροτήματος που τη συνοδεύει κέρδισαν αβίαστα το κοινό όπως φαίνεται από την επιτυχία των ως τώρα συναυλιών της και την πορεία του άλμπουμ.

 

Στίχοι και μουσική που συνομιλούν με το σήμερα από ένα σχήμα - πρόταση που παρεμβαίνει δυναμικά στο σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι προτείνοντας έναν νέο ήχο και μία φρέσκια αντίληψη ως προς τον δημιουργικό συνδυασμό διάφορων – φαινομενικά μόνο ετερόκλητων – μουσικών ειδών.

 

Η «Χαμένη Γενιά» και το «Θα είμαι εκεί», τραγούδια που έχουν, ως τώρα, ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο, έχουν ήδη βρει τη θέση τους και στις καρδιές των ακροατών.

 

Μαρία Λατσίνου (φωνή), Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο/πλήκτρα), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν), Γιώργος Λιάπης (μπάσο) και Φοίβος Βαλαβάνης (ντραμς).

 

Πληροφορίες


Τοποθεσία: ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

 


Ημερομηνία: Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Ώρα έναρξης: 22.00

 


Τιμή εισιτηρίου: 10 € (με μπύρα ή κρασί)

 


Πληροφορίες: Τηλ.: 210-8810602

 

 

 

 

 

πηγή: culturenow.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 100 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα