ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 5:45:43π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
01
Μαρτίου

Η Μελίνα Κανά τραγουδά για τον Φάρο στο Βασιλικό Θέατρο

Κατηγορία Μουσική

Για τους σκοπούς του Φάρου Του Κόσμου και της Ελληνικής Δράσης της Αφρικής, η Μελίνα Κανά θα τραγουδήσει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.

 Μαζί της ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Gypsy Strings, η μουσική μπάντα του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων "ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".

 

Η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έχει δώσει μεγάλες και σημαντικές στιγμές ερμηνείας σε τραγούδια όλων σχεδόν των μεγάλων σύγχρονων δημιουργών.

 

Οι συνεργασίες της πολλές και ουσιαστικές, της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας και την κατατάσσουν στις σημαντικότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες.

 

Την Μελίνα Κανά συνοδεύει στο τραγούδι και το πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο νέος ερμηνευτής και μουσικός που έχει ήδη συνεργαστεί με πολλά και καταξιωμένα ονόματα συνθετών κι ερμηνευτών και ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις του καλλιτεχνικού προγράμματος που θα παρουσιαστεί.

 

Οι παραστάσεις της Μελίνας περιέχουν στο μέγιστο βαθμό τη δυνατότητα που έχει αυτή η φωνή , να υποστηρίζει ένα πλούσιο και μεγάλο ρεπερτόριο. Έτσι σ’αυτήν την παράσταση στο Βασιλικό Θέατρο, μουσικά όργανα όπως το πιάνο, η κιθάρα, τα κρουστά και η φλογέρα, πλαισιώνουν τη φωνή και δίνουν  τη σκυτάλη στα τραγούδια για μια ουσιαστική διασκέδαση γεμάτη συγκίνηση και λόγια, μελωδίες και ζωή!

 

Παίζουν οι μουσικοί:

 

Μαυρίκιος Μαυρικίου – τραγούδι, πιάνο

Κώστας Νικολόπουλος – Κιθάρες, τραγούδι

Γιώργος Δούσος – Πνευστά

Αντωνία Τσολάκη – μπάσο

Χρήστος Βότσης – μπουζούκι

Στρατής Σκουρκέας – κρουστά

 

Τα έσοδα θα διατεθούν :

 

- ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΦΡΙΚΗΣ

 

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Βασιλικό Θέατρο, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Έναρξη 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ

 

Προπώληση: ARTE, Τσιμισκή 66 και Αγίας Σοφίας, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310285429

 

 

Πηγή: culturenow.gr

Για τους σκοπούς του Φάρου Του Κόσμου και της Ελληνικής Δράσης της Αφρικής, η Μελίνα Κανά θα τραγουδήσει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.

 

Μαζί της ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Gypsy Strings, η μουσική μπάντα του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων "ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".

 

Η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έχει δώσει μεγάλες και σημαντικές στιγμές ερμηνείας σε τραγούδια όλων σχεδόν των μεγάλων σύγχρονων δημιουργών.

 

Οι συνεργασίες της πολλές και ουσιαστικές, της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας και την κατατάσσουν στις σημαντικότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες.

 

Την Μελίνα Κανά συνοδεύει στο τραγούδι και το πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο νέος ερμηνευτής και μουσικός που έχει ήδη συνεργαστεί με πολλά και καταξιωμένα ονόματα συνθετών κι ερμηνευτών και ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις του καλλιτεχνικού προγράμματος που θα παρουσιαστεί.

 

Οι παραστάσεις της Μελίνας περιέχουν στο μέγιστο βαθμό τη δυνατότητα που έχει αυτή η φωνή , να υποστηρίζει ένα πλούσιο και μεγάλο ρεπερτόριο. Έτσι σ’αυτήν την παράσταση στο Βασιλικό Θέατρο, μουσικάόργανα όπως το πιάνο, η κιθάρα, τα κρουστά και η φλογέρα, πλαισιώνουν τη φωνή και δίνουν  τη σκυτάλη στα τραγούδια για μια ουσιαστική διασκέδαση γεμάτη συγκίνηση και λόγια, μελωδίες και ζωή!

 

Παίζουν οι μουσικοί:

 

Μαυρίκιος Μαυρικίου – τραγούδι, πιάνο

Κώστας Νικολόπουλος – Κιθάρες, τραγούδι

Γιώργος Δούσος – Πνευστά

Αντωνία Τσολάκη – μπάσο

Χρήστος Βότσης – μπουζούκι

Στρατής Σκουρκέας – κρουστά

 

Τα έσοδα θα διατεθούν :

 

- ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΦΡΙΚΗΣ

Διαβάστηκε 155 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα