ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:09:10μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
17
Ιουνίου

«Η δική μας η αγάπη» είναι θάλασσα απλωμένη, τραγουδά η αγαπημένη τραγουδίστρια Κωνσταντίνα. Η «δική μας η αγάπη» μετρά πολλά χρόνια, γεμάτα με διαχρονικές επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες!

Αυτή η αμφίδρομη αγάπη, φορά τα γιορτινά της και μας περιμένει την Δευτέρα 7 Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, εκεί όπου η Κωνσταντίνα θα συναντηθεί επί σκηνής με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει την καλλιτεχνική της πορεία.

 

Μαζί της επί σκηνής οι:

 

Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Χάρης Χαλκίτης, τα αδέλφια της Άνδρος & Χαρά Κωνσταντίνου, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Νίκαιας, καθώς και χορευτές από την σχολή Alma Danza, θα συμπράξουν με την Κωνσταντίνα σε αυτή την τόσο ξεχωριστή και μοναδική βραδιά!

 

Εκεί θα βρεθεί και ο σπουδαίος συνθέτης Κώστας Χατζής, σε μια ιδιαίτερη στιγμή και θα μας αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη γιορτινή συνάντηση!
Η Κωνσταντίνα με τις μεγάλες της επιτυχίες: «Σημάδι», «Θάλασσες», «Άγγελε μου και φονιά», «Στον επόμενο τόνο», «Θα Φύγω με τους φίλους μου για Κάϊρο», «Μια Ελλάδα φως», «Σαν Τριαντάφυλλο». Αλλά και τα ντουέτα της: «Καίγομαι», «Στους πέντε άνεμους», «Καυτές βραδιές», «Το δηλητήριο», «Η καρδιά μου είναι ζαλισμένη», «Τι μπήκε ανάμεσά μας», «Κι αυτό το βράδυ» ... με συντροφιά τους αγαπημένους της φίλους και μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες τους, υπόσχεται να μας χαρίσει μια υπέροχη μουσική βραδιά γεμάτη όμορφες μελωδίες, που θα μας ταξιδέψουν στις πιο γλυκές μας αναμνήσεις!

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Ενορχήστρωση Προγράμματος: Γιώργος Παγιάτης

 

Info:
Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014
Ώρα έναρξης: 21:30
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Ακροπόλεως & Νέστορος (Άλσος Αγ. Φιλίππου)

Πηγή:zougla.gr

Διαβάστηκε 321 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα