ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 12:14:15π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
22
Αυγούστου

Ύμνος στη ζωή από τον Μάριο Φραγκούλη

Κατηγορία Μουσική

Υμνώντας τη ζωή και τον άνθρωπο μέσα από τραγούδια ψυχής με έντονο συναισθηματικό χρώμα,

ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, για μία ατμοσφαιρική συναυλία, με τίτλο «Sing me an angel», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «I Live For Me  - Όλα Για Τη Ζωή Μου».

 

Με εκλεκτή συντροφιά

 

Τη μουσική διεύθυνση της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΝΕΡΙΤ έχει αναλάβει ο διεθνώς αναγνωρισμένος μαέστρος της English National Opera και παλιός συνεργάτης του Μάριου Φραγκούλη, Richard Balcombe, ενώ προσκεκλημένη θα είναι η φημισμένη Νορβηγίδα σοπράνο Sissel.

 

Ο διεθνής Έλληνας ερμηνευτής θα τραγουδήσει, σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση, αποσπάσματα από το νέο ακυκλοφόρητο διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια. Πρόκειται για πασίγνωστες μελωδίες και τραγούδια, που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη, εκφρασμένα μέσα από την προσωπική ματιά του καλλιτέχνη, σε μια νέα εκδοχή με ποπ και cross - over αναφορές, δίνοντας νέα πνοή στους τζαζ και R&B ήχους τους.

 

fragoulis

 

Ο Μάριος Φραγκούλης συνεργάζεται πρώτη φορά με την Νορβηγίδα σοπράνο Sissel, η οποία - με 15 προσωπικά άλμπουμ και πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων παγκοσμίως - θεωρείται μία από τις καλύτερες classical cross - over καλλιτέχνιδες στον κόσμο. Διάσημη για τον «κρυστάλλινο» ήχο και το εύρος της φωνής της, αγαπήθηκε από το κοινό για το μοναδικό μουσικό ύφος της, που χαρακτηρίζεται από αιθέριες αντηχήσεις. Στην 28αετή  καριέρα της έχει συνεργαστεί με θρύλους της ποπ, τζαζ και κλασικής μουσικής και έχει δώσει συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

 


Πάνω από όλα, η ζωή

 

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «I Live For Me  - Όλα Για Τη Ζωή Μου» δημιουργήθηκε το 2010, με σκοπό τη μέριμνα, στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα ατόμων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα, αλλά και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών, μεταξύ άλλων, και ως προς την αντιμετώπιση των επιπτώσεων που έχει η ασθένεια τους στην ποιότητα της καθημερινής τους ζωής. Μέσα από το έργο του,  επιχειρεί να προσφέρει λύσεις στην καθημερινότητα των ασθενών, εκεί που οι συνθήκες είναι πραγματικά δύσκολες. Στόχος του είναι η συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση της ψυχολογίας του ασθενούς, μέσω της βελτίωσης της εικόνας του.


Το σωματείο στελεχώνεται από ομάδα επιστημόνων, ιατρών, ψυχολόγων, διατροφολόγων, καθώς και άλλων επαγγελματιών από τον χώρο της υγείας και της αισθητικής, οι οποίοι προσφέρουν γνώσεις και στήριξη στους ασθενείς και τις οικογένειές τους, ενημέρωση για τα στάδια της ασθένειας και τους τρόπους αντιμετώπισης των επιπτώσεων στην εξωτερική τους εμφάνιση, μέσα από σεμινάρια και ενημερωτικές εκδηλώσεις.

 

Απώτερος στόχος του «I Live For Me  - Όλα Για Τη Ζωή Μου» είναι η μετάδοση του μηνύματος ότι ο ασθενής πρέπει να κάνει τη φροντίδα του εαυτού του προτεραιότητα, ώστε να υπερνικήσει την αρρώστια και να επανέλθει δυνατός, υγιής, θαρραλέος, κοντά στην οικογένειά του, στους φίλους του, πίσω στη ζωή του.

 

Πληροφορίες


Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη - Αθήνα, τηλ.: 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: διακεκριμένη ζώνη : 85 ευρώ, διακεκριμένη ζώνη: 75 ευρώ, Α’ ζώνη: 60 ευρώ, Β’ ζώνη: 45 ευρώ, άνω διάζωμα: γενική είσοδος: 25 ευρώ, φοιτητικό - ανέργων: 15 ευρώ. Προπώληση: Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), τηλεφωνικά: 210 7234567, ηλεκτρονικά: ticketservices.gr.

 

πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστηκε 200 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα