ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 2:40:01μ.μ.
08
Μαρτίου

"Λες και ήταν χθές": Μουσική Παράσταση στο Μπαράκι της Διδότου

Κατηγορία Μουσική

Στις 19 Μαρτίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00μ.μ. στη μουσική σκηνή: « Το Μπαράκι της Διδότου» Διδότου 3 στο Κολωνάκι θα λάβει χώρα η μουσική παράσταση με τίτλο: « Λες και ήταν χθές» του πιανίστα Οδυσσέα Κουμάτου και φιλική συμμετοχή της σοπράνο Μαριλιάνας Ρηγοπούλου.

« Λες και ήταν χθές που φιλάκια σού’δινα, στα χείλη τα βελούδινα κι άκουγε η μουριά την κληματαριά τις κουβέντες τις γλυκές, λες και ήταν χθές».
         

sna1

 

Σε μια Πλακιώτικη ταβέρνα καθισμένος ο Αττίκ, γράφει για τα περασμένα του γινάτια που ζητά αχόρταγα το κοινό του να τους πεί και πιο κάτω ντυμένος κομψά με καπέλο κι ένα πανσέ να κοσμεί το πέτο του περνά σιγομουρμουρώντας ο Θεόφραστος Σακελλαρίδης: « Σφίξε με κι ενωμένα τα χείλη ας μένουν…..», ενώ ο Σουγιούλ μ’ένα γλυκό μεθυστικό κοκκινέλι μαζί με όλους τους φίλους του τραγουδούν δυνατά γελώντας ακόρεστα: « Βρε πως μπατιρίσαμε, που σαρανταρίσαμε» κι η λατέρνα λαμπερή, στολισμένη κι αγέρωχη περιδιαβαίνει τα σοκάκια σκορπώντας τις μελωδίες της, τα μεθυστικά της αρώματα σε κάθε καντούνι, σε κάθε παράθυρο ανοιχτό, σε κάθε ψυχή που ξαγρυπνά και περιμένει τον έρωτα να την αγγίξει: « Ας ερχόσουν για λίγο, μοναχά για ένα βράδυ, να γεμίσεις με φώς το φριχτό μου σκοτάδι……».
                                                 

Καλή απόλαυση!!
Μουσική Παράσταση: « Λες και ήταν χθές»
Στο πιάνο: Οδυσσέας Κουμάτος
Φιλική συμμετοχή στο τραγούδι η σοπράνο: Μαριλιάνα Ρηγοπούλου
Μουσική Σκηνή: « Το Μπαράκι της Διδότου» Διδότου 3 Κολωνάκι.

 

sna3


Κυριακή 19 Μαρτίου
Ώρα: 20:00μ.μ.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103642990  

Διαβάστηκε 411 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα