ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:51:22μ.μ.
16
Ιουνίου

Μarianna Seas «Τhe Soul Within» Live στο Κελάρι Athenaeum

Κατηγορία Μουσική

Η Μαριάννα Γερασιμίδου (Marianna Seas) για μια ακόμη φορά στο Κελάρι Athenaeum με το R&B Live project «The Soul Within»!

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 22.00, η ελληνίδα τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική soulful φωνή, σε μια άκρως uplifting μουσική παράσταση που δονείται σε Contemporary-Neo Soul συχνότητες, εμπνέοντας μια Blues Club ατμόσφαιρα  με φρέσκια ματιά. Γιατί η Rhythm and Blues ξυπνάει την αισιοδοξία που έχει μέσα της η ψυχή, σε κάνει να ερωτεύεσαι βαθιά και να χορεύεις με αγάπη.

 

MARIANNA SEAS-THE BAND


Πέντε εξαιρετικοί καλλιτέχνες γνωστοί στο μουσικό κόσμο και το αθηναϊκό κοινό συνωμοτούν μαζί της σε έναν μουσικό δρόμο αγαπημένων, αλλά και αυθεντικών τραγουδιών.                                            


Συμμετέχουν:
MARIANNA SEAS: Lead Vocalist                                                                                                                   

ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΛΙΟΣ: Drums              

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ: Guitar                                                                                                                                                                                 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΜΑΚΗΣ: Bass                                                                                                                 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Synth                                                                                                            

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Piano/Keys                                                                                                                                           

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Sound engineer   

www.mariannaseas.com
www.facebook.com/mariannaseas.official
www.bit.ly/Marianna_Seas_Youtube
www.soundcloud.com/mariannaseas   


Η Μαριάνα Γερασιμίδου (Marianna Seas) προερχόμενη από μία καλλιτεχνική οικογένεια, ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στo χώρο της μουσικής στα 18 της χρόνια.
Η πρώτη συμμετοχή της στη δισκογραφία ήταν το 2003  στο πρώτο  άλμπουμ του “Bo Fugitive” (πρώην μέλος των Going Through) με τίτλο “Επαφή” ερμηνεύοντας  το τραγούδι  “Better Dayz”.


Τον επόμενο χρόνο συνεργάζεται με τους “Phatjack”  διασκευάζοντας το πολυαγαπημένο κομμάτι της Chaka Khan “Αin’t Nobody”, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο και στο Ελληνικό κοινό. Ακόμα και πολύ αργότερα το κομμάτι συνέχισε να συμπεριλαμβάνεται σε πολλές συλλογές της House σκηνής, λόγω της εμπορικής του επιτυχίας.
Η σύμπραξη της με τον πολύ γνωστό και σεβαστό παραγωγό Dimi Phaze δεν άργησε να έρθει. To 2005 συνυπέγραψε και ερμήνευσε τέσσερα κομμάτια στο διπλό Album με τίτλο“Season One” που κυκλοφόρησε από την εταιρία “The Sound Of Everything”. Ξεχώρισε αμέσως το “ All This Love” με εξαιρετικά δυνατό airplay σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ κατάφερε να θεωρηθεί  All Time Classic, καθώς ακούγεται έως και σήμερα.


    Το 2006 λαμβάνει μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων “FameStory”. Καταφέρνει να παραμείνει  στον διαγωνισμό τέσσερις μήνες, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, φτάνοντας  στον τελικό με το βραβείο της καλύτερης ερμηνείας για το κομμάτι  “Cry Baby” της Janis Joplin .


Αμέσως μετά ακολουθούν δύο επιτυχημένες  Σεζόν στο “Σταυρό τού Νότου” μαζί  με τον Γιώργο Αλουπογιάννη και τον αξέχαστο Μάνο Ξυδού. Συνεχίζει τη συνεργασία της με την Ευριδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά πηγαίνοντας στον  Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού

 

MARIANNA SEAS 4


 με το “ CommeCi CommeCa” το 2007, ενώ αμέσως μετά  βρίσκεται στο πλάι της Ελενας Παπαρίζου για τα επόμενα δύο χρόνια στις καλοκαιρινές συναυλιακές εμφανίσεις της. Παράλληλα εγκαινιάζει την καινούρια “Αρχιτεκτονική” στο Γκάζι ως βασικό μέλος της HomeBand.


Το 2009 στο Θέατρο Χώρα ,η Μαριάννα  παίρνει το ρόλο της πρώτης γυναικείας φωνής στο Cast του πολυβραβευμένου Musical “Rent” του  Jonathan Larson, ενώ το 2010 τη βρίσκει να διαμένει στη  Νέα Υόρκη πραγματοποιώντας  Live εμφανίσεις  στο Manhattan με Οriginal δικά  της κομμάτια, αλλά και διασκευές, εισπράττοντας ιδιαίτερα θετικές κριτικές.


Αυτό το χρονικό διάστημα ιδρύει και προωθεί μια μπάντα για τις προσωπικές της εμφανίσεις  η οποία αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς, γνωστούς στον καλλιτεχνικό κόσμο και το Αθηναϊκό κοινό.


Στα άμεσα σχέδια της είναι η ηχογράφηση του πρώτου της άλμπουμ με δικές της κυρίως συνθέσεις και συμμετοχές καλλιτεχνών με το προσωπικό τους στυλ και ηχόχρωμα.

www.twitter.com/mariannaseas  

                                                                           
                                                                                                                                                                                                                                       
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 5 ευρώ/άτομο
Κελάρι Athenaeum: Αδριανού 3, Θησείο (σταθμός ΗΣΑΠ "ΘΗΣΕΙΟ")
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 3210 239

 

(Το event εντάσσεται στο τριήμερο των εκδηλώσεων, 19 έως 21 Ιουνίου, με τις οποίες το Κελάρι Athenaeum γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, Τρίτη 21 Ιουνίου, προσφέροντας μουσική από όλον τον κόσμο.)

Διαβάστηκε 210 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα