Εκτύπωση αυτής της σελίδας
17
Μαΐου

Μετά την επιτυχία τους με τη Μάρω Λύτρα, οι Ταξιδιώτες Ψυχής επιστρέφουν με νέο τραγούδι

Κατηγορία Μουσική

Οι Ταξιδιώτες Ψυχής δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 1998 από τον Παντελή Μακρή και τον Γιάννη Αμπατζόγλου, όταν και οι δύο ήταν έφηβοι.

Στην οικογένεια των Ταξιδιωτών Ψυχής συμμετείχαν πολλοί και αξιόλογοι καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια. Από την αρχή ξεκίνησαν να γράφουν τα δικά τους τραγούδια και έκαναν τα πρώτα τους live στην Αλεξανδρούπολη και τις γύρω περιοχές.

 

Αρκετά χρόνια αργότερα το 2008 υπέγραψαν συμβόλαιο με την Alpha Records και κυκλοφόρησαν το album "Δεν θέλει λόγο η καρδιά ν' αγαπά", με το ομώνυμο τραγούδι – ντουέτο με τη Μάρω Λύτρα. Με επιρροές από την ελληνική και ξένη ποπ ροκ σκηνή συνέχισαν να γράφουν τραγούδια μέχρι σήμερα και πραγματοποίησαν αρκετές live εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το χειμώνα του 2020 ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με την Real Music με την κυκλοφορία του Χριστουγεννιάτικου τραγουδιού "Είναι Χριστούγεννα" ενώ πρόσφατα επανήλθαν με δύο καινούρια τραγούδια με τίτλο "Όπως νιώθω εγώ" και "Ίδιο λάθος".

 

Με δικό τους στούντιο πλέον στην Αλεξανδρούπολη (Waves Studio), ηχογραφούν συνεχώς νέο υλικό το οποίο θα μας παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα.

 

 

 

Ακούστε το «Ίδιο Λάθος» εδώ:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=RkdHkUVcOlY

 

Ακολουθήστε τους Ταξιδιώτες Ψυχής

Facebook: Ταξιδιωτες ψυχης

Instagram: TaxidiotesPsixis

Διαβάστηκε 197 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)