ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 1:59:22μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
02
Ιουλίου

Το “The Voice” που ένωσε εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια προβολής του, γίνεται αφορμή για μια μεγάλη αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας.

Οι πιο δυνατές φωνές της Ελλάδας ενώνονται μαζί με τη φωνή όλων μας στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, για μια και μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό.

 

Με το σύνθημα «Μια χώρα, μια φωνή», ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διοργανώνει μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι 4 coaches του “The Voice”, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Κουινέλης/Stavento.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο «Μια χώρα, μια φωνή» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής». Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» δραστηριοποιείται στους τομείς κοινωνικής συνοχής, φροντίδας και υγείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και των νέων τεχνολογιών μέσα από ένα ευρύ φάσμα ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών.

Ο.Α.Κ.Α. > Φιλοθέη - Μαρούσι - Πεύκη
Διεύθυνση: Λεωφόρος Σπύρου Λούη Τηλέφωνο: 210 6834060, 61
Πέμπτη 03 Ιουλίου 2014, ώρες: 21:30


Εισιτήρια
Είσοδος: από 7€
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos

πηγή:artandlife.gr

Διαβάστηκε 313 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα