ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:25:31μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
08
Νοεμβρίου

Με κοινό παρονομαστή την συναυλιακή τους παρουσία και την σπάνια μουσική ποιότητά τους, οι Fuzz και Catch The Soap Productions παρουσιάζουν δύο από τα σημαντικότερα σχήματα του σύγχρονου ατμοσφαιρικού / προοδευτικού ήχου σε ένα μοναδικό double bill:

την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, οι εμβληματικοί Ιάπωνες post rockers Mono και η progressive post-metal κολεκτίβα των The Ocean από τη Γερμανία θα βρεθούν στη σκηνή του Fuzz Live Music Club για να προσφέρουν μία συναισθηματική εμπειρία έντασης στους φίλους στο αθηναϊκό κοινό.

 

Mono + The Ocean + opening act (t.b.a.)


Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

Που και πότε

 

 Χάρτης  Fuzz > Ταύρος - Ρούφ
Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 1 Τηλέφωνο: 2103450817, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015, ώρες: 20:30


Εισιτήρια

 

Η προπώληση ξεκινάει στα 18€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 22€, ενώ στο ταμείο η τιμή θα είναι 25€.

 

Διάθεση: Καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, media Markt, Ticket House και το www.viva.gr

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 167 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα