ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 22 Οκτωμβρίου 2020 - 8:53:54π.μ.

banner468x60

18
Μαρτίου

Μουσική εκδήλωση για τη στήριξη του Ογκολογικού Ξενώνα «Η Ελπίδα» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου «Φλόγα»

Κατηγορία Μουσική

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας «ΔΑΝΙΗΛΙΣ» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Μουσική Πανδαισία με Γυναικεία Μαεστρία» την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

ekdilwsi mousΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για τη στήριξη του Ογκολογικού Ξενώνα «Η Ελπίδα» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.


Σημειώνεται ότι ο Σοροπτιμισμός αποτελεί μια Παγκόσμια Οργάνωση που αφορά όλες τις γυναίκες του κόσμου οι οποίες διεκδικούν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ισότητα.

 


Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορωδιακό πρόγραμμα από τα μουσικά σύνολα που διευθύνουν 10 γυναίκες, οι οποίες έχουν προσφερθεί αφιλοκερδώς για το σκοπό αυτό.

Διαβάστηκε 266 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα