ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 - 11:04:40μ.μ.

banner468x60

14
Φεβρουαρίου

Μουσική παράσταση « Όταν τα τραγούδια κρύβουν ιστορίες»

Κατηγορία Μουσική

Στη Μουσική Σκηνή: « Το Μπαράκι της Διδότου» στη Διδότου 3 στο Κολωνάκι στις 16 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30μ.μ. θα λάβει χώρα η μουσική παράσταση με τίτλο: « Όταν τα τραγούδια κρύβουν ιστορίες» με τη σοπράνο Μαριλιάνα Ρηγοπούλου σε φιλική συμμετοχή και στο πιάνο τον Οδυσσέα Κουμάτο.

Πως θα σας φαινόταν αν για κάθε τραγούδι που ακούγατε γνωρίζατε την ιστορία του, γνωρίζατε την πηγή της έμπνευσής του, ή τον καημό του, ή το γεγονός κοινωνικό, πολιτικό, ηθικό, ιστορικό που δώρισε στην Τέχνη αυτή τη μεγάλη στιγμή.


Γιατί κάθε τραγούδι είναι μια μεγάλη, μια μοναδική στιγμή γι’ αυτή τη στιγμή θα τραγουδήσουμε, αυτή την παρασκηνιακή πτυχή θα αποκαλύψουμε, γι’ αυτές τις μύχιες εσωτερικές αναζητήσεις του στιχουργού και του συνθέτη αξίζει να πλέξουμε ένα εγκώμιο της Τέχνης της Μουσικής, γι’ αυτήν που σαν τον καιρό αλλάζει τις διαθέσεις μας και σαν τον άνεμο σηκώνει και παίρνει μακριά τα βάσανά μας, γι’ αυτήν που μιλά στα κατάβαθα της ψυχής και σεργιανά ξεδιάντροπα στα εφηβικά μας όνειρα, ανελέητα προκλητική στις ευαισθησίες μας και βαθιά ερωτική στους λογισμούς μας, γι’ αυτήν που ξέρει να μιλά σε μια γλώσσα γνωστή, που ενώνει ανθρώπους, που ξέρει να μοιράζεται, γι’ αυτήν που ξέρει να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.


Οι ιστορίες των τραγουδιών περιμένουν να τις αφουγκραστείτε.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!
Μια φορά κι έναν καιρό…….

 

Μουσική Σκηνή: « Το Μπαράκι της Διδότου» Διδότου 3 Κολωνάκι


Τίτλος Μουσικής Παράστασης: « όταν τα τραγούδια κρύβουν ιστορίες»


Φιλική συμμετοχή η σοπράνο: Μαριλιάνα Ρηγοπούλου
Στο πιάνο: Οδυσσέας Κουμάτος

 


Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα έναρξης: 20:30μ.μ.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 36 42 990

Διαβάστηκε 161 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα