ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:12:45μ.μ.
25
Μαρτίου

Ο Ανδρόνικος live στην Αρχιτεκτονική Ζωγράφου

Κατηγορία Μουσική

Η μουσική σκηνή της  Αρχιτεκτονικής Ζωγράφου παρουσιάζει την Παρασκευή 31 Μαρτίου τον Ανδρόνικο live.

adgtTην Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 23.00 το Rock Architecture club   (Αρχιτεκτονική Ζωγράφου), φιλοξενεί  το νέο, ταλαντούχο Kύπριο καλλιτέχνη Ανδρόνικο.  


Μια παράσταση με τραγούδια από το νέο άλμπουμ του Ανδρόνικου ‘’ ΕΝΑ’’ , με κομμάτια του Αντώνη Μιτζέλου, Στέφανου Κορκολή  και Ευσταθίας όπως το Φωτοβολίδα φως μου, Σβήνω το φως, αλλά και αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, άλλοτε ροκ, άλλοτε ατμοσφαιρικά, διασκευασμένα με πολύ groove και ένταση από τον Ανδρόνικο και τη μπάντα του.


 Τη βραδιά χρωματίζει με τη φωνή  της η Κατερίνα Βερβέρη, μια νέα  ανερχόμενη τραγουδίστρια  με χαρακτηριστική  χροιά και γοητευτική onstage παρουσία.


 Απρόσμενα ντουέτα, ‘’σουινγκάτες’’ διασκευές γεμάτες ενέργεια, έντεχνα ελληνικά τραγούδια δοσμένα με ροκ άποψη, αλλά και ερωτικές μπαλάντες δημιουργούν τις καλύτερες προυποθέσεις για μια πολύ όμορφη βραδιά που στοχεύει στο να περάσουμε όλοι καλά.


Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Πανταζής (πιάνο), Βαγγέλης  Σταθόπουλος (κιθάρες), Ιωάννης Παπαδήμος (βιολί). Βαγγέλης  Παπαχριστόπουλος (τύμπανα κρουστά)


Rock Architecture club: oδός Ούλαφ Πάλμε 23,  Ζωγράφου
Τηλ κρατήσεων :2107472472
Τιμη εισιτηρίου: 5 ευρώ, ώρα έναρξης:23.00

Διαβάστηκε 385 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα