ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:53:21μ.μ.
28
Φεβρουαρίου

Ο Δημήτρης Σαμόλης live στο Roof Stage του Gazarte

Κατηγορία Μουσική

Ο Δημήτρης Σαμόλης αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις φωνές της νέας γενιάς που έχουν ξεχωρίσει έχοντας αφήσει ήδη το προσωπικό του μουσικό στίγμα.

Έχοντας στις αποσκευές του το θρίαμβο του παρθενικού του άλμπουμ POPETRY, που καταγοήτευσε κοινό και κριτικούς, και τη μεγάλη του ραδιοφωνική επιτυχία Fortune Cookie, επιστρέφει στη σκηνή του Roof Stage του Gazarte στις 29 Φεβρουαρίου 2016 για ένα ξεχωριστό live όπως μόνο εκείνος ξέρει!

 

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε πρώτα ως ηθοποιό. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, γρήγορα άρχισε να κερδίζει ρόλους και αναγνωρισιμότητα. Ήδη είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Νομική, μια σχολή που από παλιά χάριζε πανεπιστημιακή σκέψη στους καλλιτέχνες και λογοτέχνες της χώρας μας. Και τότε το POPETRY έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία: η πρωτοτυπία, οι ρυθμοί κι η μελωδικότητά του έκαναν τους ακροατές να καλωσορίσουν με ενθουσιασμό το νέο αστέρι της αγγλόφωνης σκηνής της Αθήνας. Η συμμετοχή του στα Nouvelle Vague Days του Pepper radio επιβεβαίωσε τη δημοφιλία του.

 

Η ιδιαίτερη φωνή του σε συνδυασμό με τη θεατρικότητά του και την άμεση επαφή που αποκτά με το κοινό κάνουν κάθε live του αξέχαστο!

 

Μην το χάσετε!

 

Τοποθεσία: GAZARTE Theater Stage, Βουτάδων 32-34, Γκάζι


Ημερομηνία: Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στις 21:00


Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 7 ευρώ

Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό


Προπώληση: Gazarte, viva, 11876, Public, Seven Spots, Ιανός Παπασωτηρίου


Πληροφορίες: τηλ. 210 3460347

gazarte.gr

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 100 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα