×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
07
Ιουλίου

Ο Κύρος Πατσαλίδης σε σειρά παραστάσεων με την Ορχήστρα Μότσαρτ Βιέννης

Κατηγορία Μουσική

Ο δικός μας κύπριος βαρύτονος Κύρος Πατσαλίδης, σε σειρά παραστάσεων στην Κρατική Όπερα της Βιέννης και στη Χρυσή Αίθουσα του Μεγάρου Φίλων της Μουσικής Βιέννης με την Ορχήστρα Μότσαρτ Βιέννης.

Οι ξεχωριστές και πάντοτε κατάμεστες ιστορικές μεγάλες αίθουσες ανά το παγκόσμιο, της Κρατικής Όπερας της Βιέννης και του Μεγάρου Φίλων της Μουσικής Βιέννης, φιλοξενούν κάθε χρόνο εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, από τον Μάιο μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου, τις συναυλίες της ξακουστής Ορχήστρας Μότσαρτ Βιέννης.

 

Η ορχήστρα και οι σολίστ παρουσιάζονται στις συναυλίες με ιστορικά κοστούμια της εποχής του μεγάλου μουσουργού Βόλφγκανκγ Αμαντέους Μότσαρτ.

 

Οι μουσικοί της ορχήστρας απαρτίζονται, από μουσικούς από τις πιο διάσημες ορχήστρες της Αυστρίας, όπως η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης, η Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης και της Ορχήστρας Ραδιοφωνίας της Βιέννης.

 

Οι σολίστ που συμμετέχουν, είναι διεθνούς εμβέλειας από όλο τον κόσμο.

 

Στις συναυλίες αυτές συμμετέχει εδώ και αρκετά χρόνια ο διεθνούς φήμης κύπριος βαρύτονος Κύρος Πατσαλίδης, ο οποίος με την εκπληκτική ερμηνεία και την σκηνική παρουσία του, ξεσηκώνει το φιλόμουσο κοινό που κατακλύζει τις αίθουσες από όλο τον κόσμο.

 

Ο δικός μας κύπριος βαρύτονος έχει ήδη εμφανιστεί τον περασμένο Ιούνιο στην Χρυσή Αίθουσα του Μεγάρου Φίλων της Μουσικής Βιέννης, εκεί όπου παρουσιάζεται κάθε χρόνο η ξακουστή ανά το παγκόσμιο πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιέννης και οι επόμενες παραστάσεις του θα είναι στις 11, 13 Ιουλίου και 19, 21 Αυγούστου στην Κρατική Όπερα της Βιέννης.

 

 

 

 

von Georg Gstrein

www.hephaestuswien.com

Διαβάστηκε 318 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)