×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
15
Οκτωβρίου

Οι Chickn live στο Gagarin 205

Κατηγορία Μουσική

Οι Chickn θα εμφανιστούν για ένα live στο Gagarin 205 την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, με special guests τους A Victim Of Society.

Οι Chickn είναι ένα αρθρωτό μουσικό σχήμα που έχει ξεχωρίσει στην αγγλόφωνη αθηναϊκή σκηνή για τα εκρηκτικά live με τις απρόσμενες καταλήξεις, τα impromptu, εκτεταμένα τζαμαρίσματα και τα μυστήρια setlists. Κάθε εμφάνιση τους είναι μοναδική γιατί, την ώρα της συναυλίας, διαθέσεις, ήχοι, ακόμα και η σύνθεση της μπάντας, μεταβάλλονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ανάποδες γκρούβες, μανιώδη riffs και φωνητικά με ιδιοσυγκρασία συνθέτουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, δίνοντας μια λίγο διαφορετική εκδοχή του τι σημαίνει rock σημερα (jetztzeit rock).

 

Με τον ενθουσιασμό που ακολούθησε την εμφάνισή τους δίπλα στους σπουδαίους Budos Band να μην έχει κοπάσει, οι Chickn επιστρέφουν στο Gagarin για να γιορτάσουν το δισκογραφικό ντεμπούτο τους (που κυκλοφορεί στις 10 Οκτωβρίου από την Inner Ear ) με ένα φιλόδοξο live για το οποίο οι αθηναίοι μουσικόφιλοι θα μιλούν για καιρό. Στη σκηνή θα ανέβει διψήφιος αριθμός μουσικών, δίνοντας σάρκα και οστά σε ένα όνειρο χρόνων: το να μπορέσουν όλοι όσοι, κατά καιρούς, στελέχωσαν αυτό το μουσικό όχημα να παίξουν επιτέλους μαζί. Η σύμπραξη αναμένεται εκστατική!

 

Πληροφορίες
Τοποθεσία: Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα
Ημερομηνία: Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο
Προπώληση: viva.gr , τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven spots, Reload και Syd Records (Πρωτογένους 11 Ψυρρή)
Πληροφορίες: www.gagarin205.gr

 

 

Πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 227 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)