ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 9:18:35μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
22
Ιουνίου

OI InDuologue ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Κατηγορία Μουσική

Στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών οι φίλοι της τζαζ μουσικής την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, κάτω από τον έναστρο ουρανό,

μια ξεχωριστή μουσική συναυλία με ένα σημαντικό ελληνικό συγκρότημα από τη νέα γενιά της εγχώριας τζαζ σκηνής, τους induologue.

LERTAS6
LERTAS5Οι induologue είναι ένα ντουέτο που ξαφνιάζει και μόνο με την σύνθεσή του: κοντραμπάσο και φωνή δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο στην τζαζ σκηνή, αν εξαιρέσει κανείς τη Sheila Jordan με τον Steve Swallow.


O Βασίλης Στεφανόπουλος κάτοικος Άμστερνταμ πλέον, λυρικός και δυναμικός ταυτόχρονα στο όρθιο μπάσο, και η αισθαντική και νεανική φωνή της Αλεξάνδρας Λέρτα, έδεσαν σε ένα άψογο, ακουστικό τζαζ στυλ ιδιαίτερης ατμόσφαιρας.


Οι δυο σπουδαίοι νέοι μουσικοί κατάφεραν να κερδίσουν και να ταξιδέψουν το κοινό, που έσπευσε να τους ακούσει, στον μαγικό κόσμο της τζαζ.

 


Το συγκρότημα-ντουέτο που συναγωνίζεται επάξια αντίστοιχα του εξωτερικού έχει πολλά ακόμη να προσφέρει και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν πολύ μελλοντικά.

LERTAS1
Οι Induologue με τον άψογο συντονισμό τους, την επιμέλεια και ιδίως την τέλεια ερμηνεία της Αλεξάνδρας Λέρτα θα χαρίσουν σε όλους τους φίλους της τζαζ μουσικής πολλές άλλες ακόμη μοναδικές συναυλιακές στιγμές…

Φωτογραφίες:ALLFORMATstudio

Διαβάστηκε 393 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα