Εκτύπωση αυτής της σελίδας
16
Μαρτίου

Οι Vacant Lots live στο Death Disco

Κατηγορία Μουσική

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου τους e.p, που “ευλόγησε’’ ο Πατριάρχης της νεοψυχεδέλειας Anton Newcombe (BJM), οι Vacant Lots επιστρέφουν για μια νέα περιοδεία.

Ένα χρόνο σχεδόν μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στη χώρα μας, επισκέπτονται 6 πόλεις με σκοπό να μας δείξουν πως η μοντέρνα ποίηση συνδυάζεται με την παραδοσιακή rock n’ roll ζωή στο δρόμο. Συγχρόνως αποτελούν μία από τις καλύτερες προτάσεις για τη συνύπαρξη του psych με το punk attitude.

 

Στην Αθήνα θα εμφανιστούν στο Death Disco το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016.

 

Opening act: Οι Χάροι.

 

Οι Vacant Lots σχηματίστηκαν το 2009 στο Vermont και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τίτλο “Confusion” στην Mexican Summer δύο χρόνια αργότερα. Έκαναν αμέσως αίσθηση με τον τρόπο που κατάφεραν να βολέψουν πλάι πλάι  το synth και το drum machine με τις παραμορφωμένες κιθάρες.

 

Το ντεμπούτο  L.P τους με τίτλο “Departure” κυκλοφόρησε από την Sonic Cathedral το 2014. Ακολούθησε μία σειρά από  συνεργασίες και  live εμφανίσεις με ονόματα του χώρου όπως ο Sonic Boom, ο Alan Vega των Suicide, αλλά και οι  Brian Jonestown Massacre, οι Growlers, ο Dean Wareham, οι Wooden Shjips, και οι White Hills.

 

Επιστρέφουν στη χώρα μας για 6 εμφανίσεις ταυτόχρονα σχεδόν με την κυκλοφορία του νέου τους e.p που έγραψαν και ηχογράφησαν στο Βερολίνο με τον Anton Newcombe των Brian Jonestown Massacre!

 

Vacant Lots Greek Tour 2016

 

21/03/2016 Larissa, Sto Peripou

22/03/2016 Serres, Kleidi tou Fa

23/03/2016 Thessaloniki, Rover Bar

24/03/2016 Ioannina, Beatnik Bar

25/03/2016 Arta, Kourdisto Portokali

26/03/2016 Athens, Death Disco

 

Οι Χάροι σχηματίστηκαν τον Δεκέμβρη του 2013 από την Μαρία (vocals, guitar) και τον Άλεξ (guitar) και συνεχίζουν από τον Μάιο του 2014 ως πενταμελές πια σχήμα με την προσθήκη του Μάριου (μπάσο), της Ισμήνης (synth, vocals) και του Άγγελου (drums). Η μουσική τους είναι ένα κράμα psych–garage και  blues με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις,  εκρηκτικές συνθέσεις και must see live εμφανίσεις. Στο συγκεκριμένο event θα δοκιμάσουν τα νέα τραγούδια που έχουν δουλέψει για την ηχογράφηση του ντεμπούτο τους.

 

Τοποθεσία: Death Disco, Ωγύγου 16, Αθήνα


Ημερομηνία: Σάββατο 26 Μαρτίου 2016


Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 13 ευρώ


Προπώληση: Sound Effect Records, Σπύρου Τρικούπη 50 και Καλλιδρομίου, Εξάρχεια

The Lab Records, Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια

Rhythm Records, Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 130 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)