ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 8:56:49π.μ.
14
Φεβρουαρίου

«Orient Express: Από την Κωνσταντινούπολη στο Παρίσι» στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»

Κατηγορία Μουσική

Ένα ρομαντικό «δρομολόγιο» με βαγόνια τις μουσικές του κόσμου και «ατμομηχανή» την ακωδικοποίητη μαγεία της Ανατολής, θα πραγματοποιηθεί στις «ράγες» της μουσικής σκηνής του «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 21.30.

ORIENT EXPRESS 14 2 2017Το πρόγραμμα επιμελείται ο σολίστας του βιολιού Κυριάκος Γκουβέντας. «Συνεπιβάτες» του ο Γιάννης Τσέρτος στο ακορντεόν και το πιάνο, η Εύη Μάζη στο φλάουτο και το τραγούδι και οι «Βιολιστές της στέγης του κόσμου».
Ο Κυριάκος Γκουβέντας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Στη μακρόχρονη πορεία του έχει μελετήσει σε βάθος την ελληνική παραδοσιακή μουσική, με αποτέλεσμα να μπορεί να την προσφέρει πλουσιοπάροχα στο κοινό ως μουσικός και στους μαθητές και φοιτητές του ως δάσκαλος.

 

Συνεργάζεται με τους πιο σημαντικούς μουσικούς και διδάσκει την ελληνική παράδοση του βιολιού σε Τ.Ε.Ι., ωδεία, αλλά και σε μεγάλα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Ηχοληψία: Θοδωρής Θεοχαρόπουλος.
Είσοδος: 5,00 ευρώ/άτομο.


Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896
    
«Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»
Λεωφόρος  Δεκελείας 20,  Νέα Χαλκηδόνα
http://www.peran.gr

Διαβάστηκε 240 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα