ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 11:29:52π.μ.
23
Απριλίου

Oι Parkway Drive έρχονται στην Ελλάδα για μια γερή δόση Metalcore.

Επίτιμοι καλεσμένοι τους οι Darkest Hour.

 

Οι Parkway Drive με την ηχώ του πέμπτου επίσημου δίσκου τους, "Ire" να κάνει ακόμη θόρυβο βγαίνουν ξανά στον δρόμο σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία με δύο στάσεις στην Ελλάδα. Οι Αυστραλοί είναι  ένα από τα πλέον δραστήρια συγκροτήματα και ένα από τα πιο Hot ονόματα του χώρου με συνεχή δισκογραφική παρουσία και αμέτρητα shows στα πόδια τους.

 

Σχηματίστηκαν το 2002 και από τον πρώτο δίσκο τους "Killing With A Smile" τράβηξαν τα βλέμματα της metal/hardcore κοινότητας πάνω τους. Ακολούθησαν τα "Horizons", "Deep Blue" για να έρθει το "Atlas" ένας από τους πιο ολοκληρωμένους δίσκους της λεγόμενης μοντέρνας metal σκηνής και τέλος το "Ire".

 

Special Guests των δύο shows οι Darkest Hour μια από τις μπάντες που όρισαν το NWOAHM (New Wave of American Heavy Metal) και μετρά 21 χρόνια στα συναυλιακά δρώμενα με 8 δίσκους στο ενεργητικό τους, ενώ το 2017 θα έχουν έτοιμο το νέο τους πόνημα.

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

 

Που και πότε

Πειραιώς Academy > Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός
Διεύθυνση: Πειραιώς 117

 

Κυριακή 23 Απριλίου 2017, ώρες: 22:00


Εισιτήρια

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 18€. Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 20€. Στην τελική φάση της προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν 22€

 

Σημεία Προπώλησης:


Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Ticket Providers

Tickethouse

TicketPro

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 347 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα