ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:35:58π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
17
Αυγούστου

Συναυλία για τα παιδιά της Βόρειας Συρίας

Κατηγορία Μουσική

Ο«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ», ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα την Αθήνα, διοργανώνει, στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι,

μια μεγάλη συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να λειτουργήσει και φέτος το σχολείο, στην Κόμπανι, στη Βόρεια Συρία.

 

Στη συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Νένα Βενετσάνου, Καλλιόπη Βέττα, Ερωφίλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Σταμάτης Κραουνάκης, Βασίλης Λέκκας, Αντώνης Μιτζέλος, Σταμάτης Μορφονιός, Γιώτα Νέγκα, Διονύσης Τσακνής, Διονύσης Καλαφάτης, Perseus Dream. Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της UNESCO.

 

Σε ένα «πάντρεμα των τεχνών», στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, θα παρουσιαστεί έκθεση με έργα των φοιτητών της σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας της Φλώρινας. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 3 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 και η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 11:00 – 13:00 και 19:00 – 22:00, μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, ημέρα της μεγάλης συναυλίας.

 

Ο«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ», αποτελείται από επιστήμονες και καλλιτέχνες και ιδρύθηκε με σκοπό τη βοήθεια των παιδιών της Συρίας που επλήγησαν από τον πόλεμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Unicef 3 εκατ. παιδιά υποφέρουν. Άλλα είναι ανάπηρα άλλα ορφανά, χωρίς καμιά δυνατότητα μόρφωσης και με σημαντικές δυσκολίες ακόμη και για την επιβίωσή τους.

 

Η προπώληση των εισητηρίων έχει 8€ και η πώληση 10€

 

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από το δίκτυο viva.gr και τους μεταπωλητές τους (11876, public.gr, Παπασωτηρίου -Books and more, Seven spots, Ιανός, Reload)

 

πηγή: news.gr

Διαβάστηκε 219 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα