ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 9:01:08π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
09
Αυγούστου

Στο σφυρί η ακίνητη περιουσία του Λούτσιο Ντάλλα

Κατηγορία Μουσική

Μέρος της ακίνητης περιουσίας του Λούτσιο Ντάλλα πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό από την 1η Σεπτεμβρίου, όπως γνωστοποίησε με γραπτό ανακοινωθέν η οικογένεια του εκλιπόντος Ιταλού τραγουδιστή.

Στην ακίνητη περιουσία του Λούτσιο Ντάλλα, ο οποίος απεβίωσε την 1η Μαρτίου 2012 σε ηλικία 68 ετών, συμπεριλαμβάνονται δυο διαμερίσματα στο κέντρο της Μπολόνια, όπου ζούσε ο διάσημος Ιταλός καλλιτέχνης, η έπαυλη που διέθετε στη Σικελία και η θαλαμηγός του Brilla e Billy, μήκους είκοσι τριών μέτρων, η οποία έχει αγκυροβοληθεί στο Ρίμινι, θέρετρο της Αδριατικής θάλασσας.

 

Οι συγγενείς και κληρονόμοι του αναφέρουν στο ανακοινωθέν τους ότι: «τα χρήματα που θα εξασφαλισθούν πρόκειται να χρησιμεύσουν για τη δημιουργία του οίκου-μουσείου αφιερωμένου στον Λούτσιο Ντάλλα».

 

Παράλληλα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο πρόκειται να αρχίσει να λειτουργεί ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του.

 

Η πώληση της ακίνητης περιουσίας του Ιταλού καλλιτέχνη έχει ανατεθεί σε δύο ιταλικά μεσιτικά γραφεία, το Gabetti Bologna και το Rosa Property Consulting.

Πηγή:iefemerida.gr

 

Διαβάστηκε 277 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα