ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:04:01μ.μ.
28
Απριλίου

"Stop Bullying School Band Contest Festival" Διαγωνιστικό φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων

Κατηγορία Μουσική

Oι εκδόσεις «ΑΓΚΥΡΑ», με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Νίκου Μιχαλόπουλου με τίτλο «Θες να παίξουμε;», διοργανώνει το πρώτο θεματικό διαγωνιστικό φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων, ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας με την ονομασία: «Stop Bullying School Band Contest Festival»

Το Stop Bullying School band Contest Festival στοχεύει να ευαισθητοποιήσει, όσο μπορεί περισσότερο, τα παιδιά και τους νέους ώστε να ενεργοποιηθούν και να αναλάβουν έναν ενεργό ρόλο ενάντια στην κάθε μορφή βίας, συμβάλλοντας έτσι για έναν κόσμο καλύτερο!!!


Στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν live ερασιτεχνικά μαθητικά συγκροτήματα ή ορχήστρες με χορωδία και solo φωνή ή ένα μουσικό όργανο και μια φωνή, μαθητών από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γίνουν οι δημιουργοί ενός τραγουδιού, διάρκειας 3 λεπτών, γράφοντας τη μουσική και τους στίχους (ελληνικά ή αγγλικά), με θέμα ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας και κυρίως στον ενδοσχολικό εκφοβισμό! Το τραγούδια τους θα σταλούν σε ένα αρχείο mp3, προκειμένου η επιτροπή να τα ακούσει, να τα αξιολογήσει και να επιλέξει τα 10 από τα αυτά που θα παιχτούν Live στον διαγωνισμό!!!


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης.


Η επίσημη παρουσίαση των 10 τραγουδιών, που θα παιχτούν Live και θα διαγωνισθούν για το έπαθλο, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρα: 17:00 στην Αίθουσα Πολιτιστικού «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).


Η είσοδος για το κοινό είναι ΔΩΡΕΑΝ και αναμένεται να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ μαθητές από όλα τα σχολεία της χώρας.


Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο : www.e-agyra.gr

Διαβάστηκε 302 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα