ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 12:05:42π.μ.
14
Δεκεμβρίου

Συναυλία εγχόρδων από τον Yury Revich στον Δήμο Κηφισιάς

Κατηγορία Μουσική

Ο βραβευμένος ως καλύτερος Ανερχόμενος Καλλιτέχνης της χρονιάς (ECHO Klassik 2016), ως Νέος Καλλιτέχνης της Χρονιάς (International Classical Music Awards 2015) και νικητής του βραβείου «Νέος Μουσικός της Χρονιάς» από το Beethoven Center της Βιέννης, μόλις στα 23 του χρόνια, ο Yury Revich , έρχεται για πρώτη φορά στην Κηφισιά για μια μοναδική συναυλία.

Είναι ήδη ένας ώριμος καλλιτέχνης και ένας εκ των πλέον εκφραστικών μουσικών της γενιάς του.


Ο πολυβραβευμένος παγκοσμίου φήμης βιολονίστας Yury Revich με το σπουδαίο ταλέντο του, θα δώσει μία συναυλία πλαισιωμένος από  ορχήστρα εγχόρδων αποτελούμενη από διαπρεπείς Έλληνες μουσικούς με πλούσια εμπειρία συμπράξεων με σημαντικές ορχήστρες, σε ένα πρόγραμμα διανθισμένο από πασίγνωστες μελωδίες και έργα διάσημων ξένων, αλλά και Ελλήνων συνθετών.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται ύστερα από εισήγηση της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Κηφισιάς λόγιας και κλασικής μουσικής, Ευγενίας Παπαδήμα.

 

Είσοδος ελεύθερη


ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Νέα Ερυθραία-Καστρί

 

Domotel Kastri Hotel (Ελ. Βενιζέλου 154  & Ρωμυλίας)
Ώρα: 20:00

Διαβάστηκε 199 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα