×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
02
Ιανουαρίου

The Dead Brothers & Thee Holy Strangers live στο Gagarin 205

Κατηγορία Μουσική

Έναν χρόνο μετά το θαυμάσιο live τους στην Αθήνα,

οι Dead Brothers επιστρέφουν, αυτή τη φορά στο Gagarin στις 20 Φεβρουαρίου 2016, για να κερδίσουν μερικές ακόμα ψυχές.



Δεν είναι μικρό πράγμα να είσαι η μοναδική Death Blues Funeral Trash ορχήστρα του κόσμου, και οι εκ Γενεύης ορμώμενοι Dead Brothers γνωρίζουν πολύ καλά το φορτίο που κουβαλούν: είναι οι απορριφθέντες του Άδη, μια μπάντα σουρεαλιστών μουσικάντηδων, εκείνοι που ανέλαβαν την αποστολή να μπλέξουν τα μοιρολόγια με το bluegrass, την τζαζ με το ροκενρόλ, τη φολκ με το φιλμ νουάρ, τον Νίτσε με μια συμμορία κοινών εγκληματιών, το μπέρμπον με τον αγνό ρομαντισμό – και να μην αφήσουν ποτέ την όποια αλήθεια να χαλάσει τα υπέροχα μυστικά τους και τον θρύλο που έχουν φτιάξει οι ίδιοι για τον εαυτό τους.



Μπάσο , steel guitar, εκκλησιαστικό όργανο και μπάντζο ενώνονται με φωνητικά και αλκοόλ για να φτιάξουν έναν κόσμο αγάπης, πόνου και μαγείας – και έτσι κάπως περιγράφουν οι Dead Brothers τη μουσική τους. Η μπάντα δημιουργήθηκε από τον Alain Croubalian στα 90s και έκτοτε έχει αλλάξει πολλές φορές μορφή και σύνθεση – πάνω από 20 μουσικοί έχουν υπάρξει “Dead Brothers” τα τελευταία 10 χρόνια. Οι εμφανίσεις τους στη δισκογραφία είναι επιλεκτικές και προσεγμένες. Οι Dead Brothers φαντάζονται τους εαυτούς τους περισσότερο ως μια live μπάντα που περιοδεύει ανά τον κόσμο για να φέρει την παράξενη μουσική της κοντά στους ανθρώπους και να τους κάνει κοινωνούς των διπόλων που την περιγράφουν: φιλοσοφία και ποίηση, πραγματικότητα και δεισιδαιμονίες, νους και συναίσθημα, απολαύσεις και πίκρες, θάνατος και ζωή.



Στις 20 Φεβρουαρίου οι Dead Brothers θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin για να διαπιστώσουν αν (και) η δική σας ψυχή αντέχει μια βαθιά συναισθηματική, σχεδόν μυστικιστική εμπειρία.



Μαζί με τους Dead Brothers οι Holy Strangers, η αθηναϊκή superband που φέτος κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο.

 

Πληροφορίες


Τοποθεσία: Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα

 

Ημερομηνία: 20 Φεβρουαρίου 2016

 

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 15 ευρώ, ταμείο 18 ευρώ

 

Προπώληση: www.viva.gr , καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54)

 

Πληροφορίες: τηλ. 211 4112500
gagarin205.gr

 

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 167 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)