ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 6:47:01π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
30
Σεπτεμβρίου

The Noise Figures & My Drunken Haze live @ Ρομάντσο

Κατηγορία Μουσική

Οι The Noise Figures παρουσιάζουν live το νέο τους album "Aphelion",

που μόλις κυκλοφόρησε, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 στο Ρομάντσο. Special guests: My Drunken Haze.

Ψυχωμένα φωνητικά, ογκώδη κιθαριστικά riffs και κολλητικές μελωδίες. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του καινούργιου τους δίσκου, με τίτλο ''Aphelion'' οι The Noise Figures επιστρέφουν στη σκηνή του Ρομάντσο. Μαζί τους οι My Drunken Haze.

Μετά από δύο Ευρωπαϊκές περιοδείες, συναυλίες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και έχοντας μοιραστεί την σκηνή μαζί με μερικά από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα (Black Rebel Motorcycle Club, Growlers, Japandroids, No Age, Dead Meadow, Sonic Jesus, Sylvain Sylvain), οι Noise Figures ανεβάζουν μουσικά τους τόνους και μας προσφέρουν μερικά από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς. Ηχογραφημένο σε μπομπίνα, μέσα σε πέντε μέρες, από τον Άλεξ Μπόλμπαση στα Artracks Studios, το ''Aphelion'' έρχεται να δώσει απαντήσεις σε όσους είχαν απορία πως μπορεί να μοιάζει ο ιδανικός συνδυασμός της ωμής ενέργειας των Death From Above 1979, του πνεύματος των Black Sabbath και του fuzz των Black Angels. Το εξώφυλλο επιμελήθηκαν οι Bob Studio, κάνοντας το ''Aphelion'' ένα album που ήρθε για να μείνει.



Το "Aphelion" κυκλοφορεί σε κόκκινο βινύλιο, cd και digital album από την Inner Ear και θα είναι διαθέσιμο για πώληση και στο χώρο του live.



The Noise Figures



Το δίδυμο των The Noise Figures έχει έδρα την Αθήνα και παίζει fuzzy rock. To συγκρότημα αποτελείται από τον Γιώργο Νίκα (φωνή, τύμπανα) και τον Στάμο Μπάμπαρη (κιθάρες, φωνή).



Τον Ιανουάριο του 2012 κυκλοφόρησαν το single “Bitter Taste” και άρχισαν να ηχογραφούν το πρώτο τους studio υλικό με παραγωγό τον Sillyboy. Στα τέλη του 2012 κυκλοφόρησε ψηφιακά το “The Noise Figures E.P.”.



Το ντεμπούτο album τους με τίτλο το όνομά τους κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2013 από την Inner Ear, ακολούθησαν περιοδείες σε Ελλάδα και Ευρώπη.



My Drunken Haze



Οι My Drunken Haze δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2010 από τον κιθαρίστα, στιχουργό και συνθέτη, Spir Frelini, σαν μια απόπειρα συνένωσης της νεοψυχεδέλειας, του 60’s garage κιθαριστικού ήχου και των αιθέριων φωνητικών της dream pop σκηνής. Το 2011 προστίθεται στη βασική σύνθεση της μπάντας ο κιθαρίστας, στιχουργός και συνθέτης Harry Kane, ενώ το 2012 η μπάντα βρίσκει επιτέλους την τραγουδίστρια της στο πρόσωπο της Matina Sous Peau. Το rhythm section στελεχώθηκε από τους Nick Zoura στα τύμπανα και Costa Gunn στο μπάσο .



Το 2013 κυκλοφόρησαν το EP “Pleasing Illusions” σε παραγωγή του Hunter Lea (Mono In VCF), ενώ το single τους με τίτλο “Gambling Woman” συμπεριλήφθηκε στη συλλογή “Inn Pop” της Inner Ear, από την οποία κυκλοφόρησαν και τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο μέσα στο φθινόπωρο του 2014 σε παραγωγή του King Elephant.



Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν ανοίξει τις συναυλίες συγκροτημάτων όπως οι Still Corners, οι Allah-Las, οι Singapore Sling και οι Lucid Dream.

 

Πληροφορίες


Τοποθεσία: Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

 

Ημερομηνία: 1 Οκτωβρίου 2015
Ώρα: προσέλευση 21.00

 

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

 

Πληροφορίες: Tηλ: 216 7003325
www.romantso.gr

 

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 222 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα