ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:40:46μ.μ.
16
Οκτωβρίου

Τίποτα κακό δεν θυμάμαι - Γιώργος Δημητριάδης & Οι Μικροί Ήρωες

Κατηγορία Μουσική

Ο Γιώργος Δημητριάδης πριν δύο χρόνια έκλεισε τα 20 του χρόνια στη δισκογραφία ως δημιουργός, συνθέτης, τραγουδιστής και στιχουργός.

Πέρυσι τα γιόρτασε με ένα εκπληκτικό BEST OF αλλά ένας μεγάλος κύκλος είχε κλείσει κι άλλος ένας θα άνοιγε όπως τώρα με το νέο του album που φέρει τον τίτλο «Τίποτα κακό δεν θυμάμαι».


Ο Γιώργος Δημητριάδης με την μπάντα του ξανά τους Μικρούς Ήρωες παρουσιάζεται ανανεωμένος, γεμάτος εκπλήξεις στους τρόπους με τους οποίους γράφει τα τραγούδια του,στον τρόπο με τον οποίο φτιάχνει τον ήχο του κάθε φορά.


10 τραγούδια μέσα στον δίσκο αυτόν είναι και μία ανθρώπινη ιστορία, ένα πάθος, μια ανάμνηση, ο νόστος μιας χαμένης νιότης, ένας έρωτας, ο φόβος, η τόλμη, η ζωή κι ο θάνατος, η ελπίδα, η αυτοθυσία και στο τέλος η ελευθερία και η αγάπη για αληθινή ζωή. Η γραμμή του ταξιδιού από τραγούδι σε τραγούδι, από μουσική σε μουσική στο τέλος διαγράφει ανάγλυφα το πρόσωπο του δημιουργού.


Δίσκος με πρόταση, ταυτότητα, ήχο κι αυθεντικότητα κι ένα προχώρημα για τον Γιώργο Δημητριάδη. Αυτός είναι ο δίσκος «Τίποτα κακό δεν θυμάμαι» Ένα αριστούργημα μέσα σε πολύ άσχημους καιρούς.


Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

 

 

 

πηγή: culturenow.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 174 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα