ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 - 5:59:24μ.μ.
26
Αυγούστου

Απόλαυσαν την παράσταση "Όταν όλα είχαν ψυχή" του Άγγελου Μοσχονά οι θεατές στο Θέατρο του Αττικού άλσους

Κατηγορία Θέατρο και Χορός

Στο Θέατρο του Αττικού άλσους, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016" που διοργανώνει φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάστηκε την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, η εξαιρετική παράσταση "Οταν όλα είχαν ψυχή" με την συγγραφική και σκηνοθετική σφραγίδα του Άγγελου Μοσχονά.

Η παράσταση κέρδισε από την αρχή το ζεστό χειροκρότημα του κοινού που κατέκλυσε το θέατρο και αψήφησε τους ισχυρούς ανέμους της βραδιάς, για να παρακολουθήσει δυο διαφορετικές μοναδικές ιστορίες γεμάτες συμβολισμούς και διαχρονικά μηνύματα.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Φιλίνη μας "ταξίδεψε" με την ερμηνεία της τόσο στο υποκριτικό κομμάτι όσο και στο μουσικό τα οποία εκτέλεσε άψογα μέχρι το τέλος.

 

Πολύ καλοί στους ρόλους τους οι Γιώργος Καπετανάκος και  Κατερίνα Πυρινή, ενώ ο ταλαντούχος Άγγελος Καλαβρυτινός με τη μουσική του γαλήνεψε τους θεατές.

 

Η συγγραφική και σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Μοσχονά με την ανθρωπιά, την τρυφερότητα και την ειλικρίνεια, δημιούργησε μια αληθινά καλή παράσταση που γέμισε όλους με θετική ενέργεια, ελπίδα και αισιοδοξιά.

 

Την παράσταση παρακολούθησαν και χειροκρότησαν θερμά ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων κ . Χρήστος Τεντόμας, η Δημοσιογράφος και Γεν. Διευθύντρια του mcnews.gr κ. Μαρία Χατζηνικολάου, ο Δημοσιογράφος και σκηνογράφος κ . Χάρης Σεπεντζής και πλήθος θεατρόφιλων.

20160825 223948

Από αριστερά: Ο σκηνοθέτης της παράστασης κ. Άγγελος Μοσχονάς, ο σκηνογράφος κ. Χάρης Σεπεντζής, η αγαπημένη ηθοποιός κ. Ελένη Φιλίνη, η Γεν. Διευθύντρια του mcnews.gr κ. Μαρία Χατζηνικολάου και  ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. κ. Χρήστος Τεντόμας

Διαβάστηκε 358 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα