ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 5:07:37μ.μ.
19
Απριλίου

Οι Dirty Granny Tales παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα το “Telion’s Garden” μετά τις επιτυχημένες και sold out παραστάσεις τους στο Θέατρο Χώρα, αυτή τη φορά για τέσσερεις διαδοχικές εμφανίσεις στο Fuzz Live Music Club.

Συνδυάζοντας πρωτότυπη ζωντανή μουσική, εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες, χορό, ανατρεπτικό κουκλοθέατρο και προβολή animation –όλα κατασκευασμένα από τους ίδιους!- η Βρώμικη Γριά θα διηγηθεί μια ιστορία που αγγίζει πολυεπίπεδα τους Έλληνες.


Telion’s Garden

Το Telion’s Garden είναι μια ιστορία επηρεασμένη από τη μετανάστευση και εισβάλει στα ανθρώπινα ένστικτα, όπου η αγανάκτηση και ο φόβος σε οδηγεί σε απεγνωσμένες αποφάσεις. Η επιδίωξη για έναν τέλειο, άψογο και θεϊκό κόσμο, γίνεται ο στόχος. Ένας κόσμος όπου καμιά φλόγα δεν μπορεί να τον καταστρέψει, ένας κόσμος που δεν επιτρέπει την ύπαρξη της διαβολικής φωτιάς! Όμως, η έλλειψη της φωτιάς δημιουργεί έναν ψυχρό, χωρίς καθόλου αισθήματα, κόσμο… Η τελειότητα είναι μια αυταπάτη… Η ζωή είναι ένας αδιαχώριστος δεσμός από φως και σκοτάδι. Το να σεβαστούμε αυτόν το δεσμό είναι η μόνη διέξοδος για την επιβίωσή μας… Καλώς ήλθατε στο κόσμο των Dirty Granny Tales…


OPENING ACTS

Το Σάββατο 6 Μαΐου οι OUPS the puppet theater, παρουσιάζουν το “Charmed by Countess Tara”. Την Κυριακή 7 Μαΐου στη σκηνή θα ανέβει η ομάδα performance Etherica. Τη Δευτέρα 8 Μαΐου θα παρουσιαστεί oerformance με την Εριφύλη Δαφέρμου (στα κρουστά Μιχάλης Κασβίκης – ex-Dirty Granny Tales) και τέλος την Τρίτη 9 Μαΐου τη βραδιά θα ανοίξει η ομάδα performance Lotusland.


Οι Dirty Granny Tales

Η φιλόδοξη ομάδα των Dirty Granny Tales δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2005, όταν ο συνθέτης και δημιουργός animation Σταύρος Μητρόπουλος εμπνεύστηκε τη δημιουργία ενός μουσικοθεατρικού θεάματος στο οποίο μουσικοί, χορευτές, μαριονέτες και animation θα συνυπάρχουν στη σκηνή, προκαλώντας μία σκοτεινή, εξπρεσιονιστική αίσθηση στο κοινό. Το 2006 έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα, με το έργο “Inversed World” και το πείραμα των DGT είχε απόλυτη επιτυχία. Το κοινό σαγηνεύτηκε, ο τύπος και οι κριτικοί εντυπωσιάστηκαν.

 

Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο album τους το οποίο εξαντλήθηκε ταχύτατα. Το 2009 παρουσίασαν ζωντανά το νέο τους έργο “Didi’s Son” το οποίο κυκλοφόρησε σε CD και DVD το 2010. Το 2011 παρουσίασαν στους μεγαλύτερους Αθηναϊκούς θεατρικούς χώρους μία μεγάλη παραγωγή με το όνομα “Rejection”, η οποία έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Το σχήμα έχει εμφανιστεί στους μεγαλύτερους θεατρικούς χώρους της Ελλάδας αλλά και διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού. Οι δύο τελευταίες τους ζωντανές εμφανίσεις έγιναν στο θέατρο Badminton, το μεγαλύτερο θεατρικό χώρο της Αθήνας, στις οποίες τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Το 2012 το σχήμα μεταναστεύει στο Βερολίνο όπου ξεκινά το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του για να μαγέψει το ευρωπαϊκό κοινό σε φεστιβάλ και θέατρα και το 2016 επιστρέφουν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά το “Telion’s Garden” με μεγάλη επιτυχία, μετά από πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Θέατρο Χώρα.

 

Οι εμφανίσεις των Dirty Granny Tales συνδυάζουν μουσική, μαριονέτες, χορό κοστούμια, μάσκες και animation, όλα κατασκευασμένα από τους ίδιους. Στη σκηνή ζωντανεύουν ατμοσφαιρικά και απόκοσμα παραμύθια χρησιμοποιώντας συμβολισμούς σε όλες τις παραπάνω τέχνες. Μουσικοί με ακουστικά όργανα όπως κιθάρα, μαντολίνο, μπάσο, τσέλο, πιάνο, κρουστά και φωνητικά χαρακτήρων, λένε τα παραμύθια ενώ ο χορός, οι μαριονέτες και το animation σχηματίζουν το σκοτεινό πλαίσιο των παραμυθιών των Dirty Granny Tales. Το κοινό τους αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα τόσο ηλικιακά, όσο και σε καλλιτεχνικές προτιμήσεις.

 

http://dirtygrannytales.com
https://www.facebook.com/dirtygrannytalesband

Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:6/5/2017 -9/5/2017

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30


Τοποθεσία: Fuzz Live Music Club, Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος


Eισιτήρια: 22€ (Διπλό εισιτήριο) | 12€ (Presale) | 15€ (On spot)


Προπώληση:

Viva.gr | Τηλεφωνικά στο 11876 | Reload Stores | Media Markt | Seven Spots | Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.fuzzclub.gr

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 217 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα